Domaća arkadna igra Speed Limit stigla na PS4 i PC, uskoro i na ostalim platformama

Zagrebački razvojni studio Gamechuck uz pomoć izdavača Chorus Worldwide Games pripremio je PlayStation i PC verzije svoje teške igre, a uskoro stiže i na Switch i Xbox konzole

Mateja Šop srijeda, 17. veljače 2021. u 15:13

Gamechuck, razvojni tim iz Zagreba, i izdavač Chorus Worldwide Games omogućili su igračima da na PlayStationu 4 i računalima zaigraju retro arkadnu igru Speed Limit. Iskustvo u kojem akcija nikad ne prestaje tim opisuje s tri riječi: teško, brzo i zarazno, pa ako vam tako nešto zvuči zabavno, ovo bi mogla biti igra za vas.

Još jedna posebnost koju tim ističe je da ćete se kroz igru susresti s nekoliko žanrova. Speed Limit započinje kao akcijski platformer, nakon čega se pretvara u potjeru automobilima i motorima, pa se seli u helikopter i borbeni avion. Tranzicije su glatke, ali budite spremni na puno umiranja, zato što je ekipa iz Gamechucka htjela pravo retro iskustvo koje bez toga ne može.

Nakon što završite s kampanjom otključava se Endless mod u kojem svi dodatno mogu testirati svoje vještine ili se utrkivati s vremenom kroz Time Trial mod. Ako niste sigurni da bi takvo iskustvo bilo za vas, možete najprije isprobati demo verziju koju je moguće preuzeti putem Steama. Isto možete napraviti i s PlayStation verzijom igre, a demo ćete pronaći u PSN trgovini. Na obje platforme se igra prodaje za 9,99 eura.

Što se preostalih platformi tiče, oni koji igraju na Switchu moći će igru nabaviti sutra, dok Xbox One i Xbox Series X/S verzije stižu preksutra, 19. veljače. Ako tražite više informacija o igri, pronaći ćete ih na službenim stranicama, a kako igra izgleda u pokretu možete vidjeti u traileru ispod teksta.