Dragon Ball Z: Kakarot dostupan za igranje

Ljubitelji borilačkih igara i serijala Dragon Ball Z od sada mogu zaigrati novi naslov koji ubacuje i RPG elemente

Mateja Šop subota, 18. siječnja 2020. u 06:00

Početkom veljače prošle godine je Bandai Namco najavio novu igru u serijalu Dragon Ball Z čije je ime mnogima najpoznatije radi animirane serije. Kao i u seriji, igre su usmjerene na borbu, no izdavač je za Dragon Ball Z: Kakarot odlučio implementirati RPG elemente i otvoreni svijet koji možete istraživati.

Kroz igru ćete proći kao Goku i pratiti sve njegove avanture koje je smislio Akira Toriyama. Za razvoj je zaslužan japanski tim CyberConnect 2 koji je pripremio hrpu priča u kojima će se igrači družiti s poznatim likovima, mlatiti snažne protivnike i usput razotkriti neke dugo skrivane tajne koje Dragon Ball Z svijet krije. Kao što smo spomenuli, osim samih borbi i glavne kampanje, možete uživati u brojnim sporednim aktivnostima koje, očekivano, među ostalim uključuju treniranje i još borbi.

"Uzbuđeni smo što možemo pozvati dugogodišnje fanove i nove igrače u ovaj serijal kako bi iskusili živopisan spoj akcije i RPG-a koji se bavi pričom najpoznatijeg Saiyana, Gokuom. U igri ćete svladavati nadljudske tehnike i formirati čvrste odnose s likovima kao što su Krillin, Piccolo i svi vaši omiljeni junaci iz serijala Dragon Ball Z. Sada je pravo vrijeme za krenuti na putovanje kako biste postali najjači Super Saiyan", poručuje izdavač.

Svi zainteresirani igrači mogu nabaviti Dragon Ball Z: Kakarot za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a prvi dojmovi igrača čine se dosta dobri. Trenutno na Steamu ima 772 recenzije od kojih je 85 posto pozitivnih, što je nešto bolje od onoga što kažu kritičari - zasad ima 11 portala koji su dali svoje ocjene, a prosjek je 78/100. Na sve tri platforme osnovnu verziju igre možete nabaviti za 60 eura, dok ćete za dvije skuplje, Deluxe i Ultimate, morati izdvojiti 20, odnosno 30 eura više. Sve informacije o osnovnoj igri, što stiže uz Season Pass, svim verzijama i svemu ostalome što je objavljeno pronaći ćete na ovim stranicama.