EA najavio Star Wars: Squadrons, igra izlazi početkom listopada

Zbog toga što su informacije prerano došle do javnosti, izdavač je umjesto otkrivanja igre za vrijeme EA Play prezentacije to odradio danas

Mateja Šop ponedjeljak, 15. lipnja 2020. u 17:23

Ovogodišnje izdanje prezentacije EA Play održat će se ovog četvrtka, 19. lipnja u 1 sat, ali zato što su prošlog petka procurile informacije o novoj Star Wars igri izdavač je odlučio najavu odraditi danas. Star Wars: Squadrons je manja igra na kojoj radi razvojni tim EA Motive, a EA je veliki naglasak stavio na multiplayer. Ova akcijska igra imat će i kampanju za jednog igrača, ali će puno više uživati oni koji se vole napucavati s drugim igračima.

Trailer nam je kratko prikazao akciju, koja izgleda obećavajuće i dao datum izlaska, koji glasi 2. listopada ove godine. Osim toga znamo da će multiplayer mod uključivati 5v5 borbe, da ćete u kampanji moći odabrati dva lika - jedan iz New Republic’s Vanguard Squadron, drugi iz Galactic Empire’s Titan Squadron - i zatim ih podešavati po želji. Igra je u izradi za PC, PS4, Xbox One i VR, a svi zainteresirani igrači mogu već sada odraditi predbilježbe.

Sve ostale detalje je EA ipak rezervirao za ovaj petak u ranim jutarnjim satima kada će, osim ove igre, prikazati i sve ostale na kojima rade njihovi timovi. Za razliku od prošle godine, ovog puta izdavač nije objavio raspored, tako da ne znamo što točno planiraju. No, očekuju se novosti o nastavcima za sve EA Sports igre (FIFA, NBA, Madden, NHL, UFC), planovi za Apex Legends, možda najava nove Battlefield igre, Dragon Age 4 bi konačno mogao dobiti konkretan prikaz, a budući da su The Sims 4 izašli prije šest godina, možda je vrijeme za nastavak.

U svakom slučaju, nakon završetka prezentacije u petak okupit ćemo sve najave i ukratko vam prenijeti sve što je EA za vrijeme prezentacije pokazao. Ako je planirate sami pratiti uživo, opcije su vam službene stranice,Twitch.tv, YouTube i Mixer.