Earthlock i Surviving the Aftermath besplatni na Epic Games Storeu

Epic Games Store se pridržava svog rasporeda, te su od jučer na ovom servisu besplatno dostupna dva nova naslova koja možete prisvojiti i igrati kad god zaželite

Damir Radešić petak, 17. studenog 2023. u 16:18

Kao i svakog četvrtka, na Epic Games Storeu je došlo do smjene besplatnih naslova. Procedura je ostala ista kao i ranije i svatko s aktivnim korisničkim računom može prisvojiti naslove koji se nude, a isti ostaju u zbirkama zauvijek. Ovaj tjedan su na rasporedu Earthlock i Surviving the Aftermath koje možete pokupiti do 24. studenog, a naslijedit će ih akcijska SF avantura Deliver Us Mars.

Simpatični 3D RPG Earthlock kao da je ispao iz nekog drugog razdoblja, iako je objavljen prije pet godina. Priča kaže kako se živopisni planet Umbra prestao vrtjeti davnih dana, a na istom ćemo spašavati nama drage osobe od okrutnog kulta, te usput razotkriti drevne misterije. Srećom po nas, nećemo biti sami jer će nam se pridružiti šarolika ekipa pratitelja čije ćemo vještine koristiti u poteznim bitkama uz nezaobilazne RPG elemente.

Druga besplatna igra je Surviving the Aftermath koji nas vodi u postapokaliptičnu budućnost koja nam je namijenila ulogu vođe šačice preživjelih. Resursi su rijetkost, no zajedničkim snagama će naše u početku skromno naselje privlačiti sve više žitelja i polako se širiti. Kao i svaka slična igra koja zadire u survival žanr, i u ova će nas suočiti s teškim odlukama koje neće svima biti po volji, a uz proceduralno generirani svijet kod svakog novog igranja, dugotrajna zabava je zajamčena.