Epic Games Store dijeli pucačinu Tannenberg i predmete u vrijednosti od sto dolara za Shop Titans

FPS Tannenberg će nas odvesti u brutalni multiplayer smješten na bojna polja Prvog svjetskog rata, dok će besplatni predmeti za Shop Titanse pomoći virtualnim trgovcima u poslovanju

Damir Radešić petak, 22. srpnja 2022. u 09:05

Kao i svakog četvrtka, na Epic Games Storeu je došlo do smjene besplatnih igara u sklopu ustaljene rotacije kojom nas je ovaj online servis tijekom godina razmazio. Ovaj put su na redu nešto stariji Tannenberg, multiplayer pucačina na temu Prvog svjetskog rata, te Shop Titansi, odnosno dodatni predmeti koji će obogatiti igrivost i pomoći postojećim i budućim vlasnicima virtualnih dućana.

Kao i ranije, spomenute proizvode možete prisvojiti do poslijepodnevnih sati idućeg četvrtka, a prema trenutnom planu, zamijenit će ih Lawn Mowing Simulator kojem će se izgledno pridružiti još jedan naslov.

Objavljen krajem 2017., Tannenberg nam je predstavio istočna bojišta Prvog svjetskog rata na kojima su se vodile brutalne bitke između Njemačke, Ruskog carstva i njihovih saveznika. Kako joj uostalom i samo ime govori, igra je inspirirana bitkom kod Tannenberga 1914. godine, a igrači imaju na raspolaganju preko 50 autentičnih oružja tog doba koja će rabiti za zauzimanje strateških pozicija koje će im olakšati daljnji napredak i potiskivanje protivnika.

Autori su posebno ponosi na povijesnu podlogu i visok stupanj realizma kod kreiranja svih sadržaja, od uniformi do samih bojnih polja, kao i na Maneuver način igranja s podrškom do 64 igrača.

Druga besplatna ponuda odnosi se na ionako free-to-play naslov Shop Titans, točnije na dodatne predmete koji će pomoći igračima u poslovanju njihovog virtualnog dućana. Prema opisu, svatko tko zaigra Shop Titans do 28. srpnja, odnosno idućeg četvrtka, treba doseći osmi stupanj razvoja kako bi dobio gomilu nacrta, dekoracija, raznih ključeva i materijala, što ne bi trebalo biti teško.

Ukratko, u ovoj svojevrsnoj simulaciji vodimo dućan kojeg valja propisno dekorirati i nakrcati potrebnim stvarima kako bi privukli potencijalne kupce, ali i heroje raznih klasa koje ćemo regrutirati u naš tim, te ih slati u opasne potrage za vrijednim plijenom. Shop Titans donosi i svojevrsnu MMO komponentu, obzirom da se igrači mogu organizirati u klanove i međusobno nadmetati u posebnim natjecanjima za bogate nagrade.

📢 Besplatna dostava

TOP!

ASUS

ASUS ponuda laptopa zavidnih performansi koja se ne propušta.

2.999kn 398,04 € Kupi


2-smjerni bookshelf zvučnici

DALI Opticon 2 MK2

Patentirani SMC, woofer od drvnih vlakana, zvuk visokih performansi u manjim do srednje velikim prostorima, 59 - 25,000 Hz, 4 ohma, 30 - 150W, 86.5dB.

8.589 kn 1.139,96 € Kupi

iBX subwoofer

KEF KUBE 10B

Isporuka impresivne glazbe i zvuka kućnog kina, 300W RMS klase D, 24 - 140Hz, 111dB, iBX tehnologija.

5.249 kn 696,66 € Kupi

Potpuno automatski gramofon

PRO-JECT A1

Potpuno automatski sustav remenskog pogona, 33 i 45 o/min, mehanički sustav, OM 10, 65dB, 8,3” aluminijska ručica.

3.499 kn 464,40 € Kupi