Epic Games Store krenuo s blagdanskom rasprodajom, svaki dan jedna besplatna igra

Ukoliko si još uvijek niste ništa poklonili, Epic Games Store vam nudi velike popuste na gomilu igara, te naredna dva tjedna po jednu besplatnu igru svaki dan

Damir Radešić petak, 17. prosinca 2021. u 12:36

Kao i prošle godine, Epic Games Store je pokrenuo posljednju veliku rasprodaju ove godine koja donosi poprilične popuste, kako na stare, tako i na nove igre. Primjerice, svježi Far Cry 6 se nudi po cijeni od 38,99 eura, što je 35 posto niža cijena od regularne, Red Dead Redemption 2 možete nabaviti upola cijene po 29,99 eura, baš kao i Cyberpunk 2077 za kojeg smo rekli da je stasao u igru kakva je trebala biti prilikom izlaska, no to je već druga tema. U računicu valja uzeti i promotivne kupone s dodatnim popustom od 10 eura koji se automatski primjenjuju na svaku igru koja košta 14,99 eura ili više, a nakon svake kupnje dobit ćete novi i tako u nedogled.

No, to nisu sve dobre vijesti vezane uz Epic Games Store. Do sada nam je ovaj servis, u vidu besplatnih igara koje su se smjenjivale u tjednoj rotaciji, davao itekako dobar razlog da ga posjetimo barem jednom tjedno. U narednih 14 dana vrijede drugačija pravila koja nam idu na ruku, obzirom da je uvedena dnevna rotacija, pa nas tako svakog dana očekuje po jedna besplatna igra.

Trenutno je to Shenmue III, akcijski RPG od prije dvije godine, a novi će nam naslov biti ponuđen danas u 17 sati po našem vremenu. U svakom slučaju, posjetite Epic Games Store i do 6. siječnja pobacajte u košaricu sve što ste planirali do kada traje rasprodaja, jer slična promocija će uslijediti tek za par mjeseci.

📢 Besplatna dostava

TOP!

HP AiO

Ryzen 5 4500U, 8GB, 256GB SSD, Radeon Graphics, 27" FHD IPS.

4.799 kn Kupi

📢 Vrhunska ponuda

TOP!

XIAOMI lipanj

Velika ponuda Xiaomi sportskih satova, slušalica, te uređaja za pametan dom po TOP cijenama.

Od 450 kn Kupi

📢 2 godine jamstva

TOP!

ASUS Vivobook

Ryzen 3 procesor, 8GB RAM-a, SSD 512GB, Radeon grafika, 15.6" IPS , Windows 11.

4.649 kn Kupi


Multiroom zvučnik

DENON Home 350

Hi-Res Audio reprodukcija, Bluetooth, Amazon Alexa, internet radio i glazbeni streaming, Airplay 2, podrška za subwoofere s ugrađenim HEOS-om.

4.729 kn Kupi

Mrežni audio player

MARANTZ NA6006

HEOS multiroom audio tehnologija, AirPlay2, Alexa, Streaming glazbe, Bluetooth, Wi-Fi, Marantzovi vlasnički HDAM krugovi.

4.929 kn Kupi