Epic opet dijeli dvije igre besplatno, evo o kojim naslovima je riječ

Ljubitelji svemira i simulacija mogu u svoju kolekciju dodati Elite Dangerous, dok one koji su željni manje poznatih iskustava čeka The World Next Door

Mateja Šop četvrtak, 19. studenog 2020. u 18:54

Nakon što su par tjedana dijelili po jednu igru, Epic Games je ovog tjedna više darežljiv. Indie igru o izvršavanju egzorcizama tipkanjem, The Textorcist, zamijenile su jedna poznata znanstveno-fantastična simulacija i manje poznat spoj logičke igre, avanture i visual novela.

Ljubitelji svemira i svemirskog napucavanja sigurno su čuli za Elite Dangerous, simulacije iza koje stoji Frontier Developments. Ova je igra u travnju proslavila peti rođendan, a od izlaska je dobila brojne nadogradnje koje su poboljšale osnovno iskustvo. Osim što možete igrati sami, Frontier je ovo iskustvo zamislio i kao MMO, pa tako u skromnim počecima vaših svemirskim avanturama možete uživati i s drugima.

Elite Dangerous uskoro dobiva i novu sezonu, a za siječanj razvojni tim priprema Elite Dangerous: Odyssey - dodatak koji će igračima omogućiti da hodaju po planetima. Ako ste zainteresirani, zaputite se ovdje za dodavanje igre u svoju Epic Games Store kolekciju, a za više detalja o igri posjetite službene stranice.

Druga besplatna igra je dosta opskurnija. Iza imena The World Next Door krije se spoj brzih logičkih borbi, napete priče i elemenata visual novelsa za koji tim Rose City Games kaže da će izazvati ovisnost, a glavna junakinja Jun našla se u svijetu kojeg nastanjuju razna magična stvorenja. Vi ćete taj paralelni svemir istražiti i pomoći joj da pronađe put kući prije nego što vrijeme istekne. Ako vas ova igra zanima, zaputite se na ove stranice kako biste je besplatno preuzeli.

Kao i uvijek, ponuda vrijedi do sljedećeg četvrtka u 17 sati, a već sada znamo da će ih zamijeniti simulacija MudRunner. Uskoro će započeti i zimski popusti u svim trgovinama za digitalnu prodaju igara, pa kad saznamo ponude, javit ćemo vam.