Grand Theft Auto V trenutno besplatan, Epic pokrenuo Epic Games Mega Sale

Uz to što svim igračima besplatno nude Rockstarov hit, ekipa iz Epica pokrenula je i veliku rasprodaju

Mateja Šop četvrtak, 14. svibnja 2020. u 19:31

Jučer su internetom počele kružiti glasine da će Epic Games u sklopu tjedne ponude u kojoj besplatno dijeli igre svim zainteresiranim igračima ponuditi Grand Theft Auto V, a nismo morali dugo čekati za potvrdu tih nagađanja. Kao i svakog tjedna, u 17 sati došlo je do smjene igara i Death Coming zbilja je zamijenio Rockstarov hit. Ono što je također bilo za očekivati je navala igrača, tako da će trebati neko vrijeme da se Epicovi serveri saberu.

Kao i s dosadašnjim ponudama, za dodati ovu igru u svoju kolekciju morate imati korisnički račun, a nedavno je Epic počeo zahtijevati 2FA zaštitu, odnosno dvofaktorsku autentifikaciju, tako da ćete morati i to napraviti ako želite GTA V. Uz to, ponuda vrijedi do idućeg četvrtka, a nagađa se da će sljedeća igra koju će podijeliti biti The Witcher 3: Wild Hunt.

Osim što dijele odličnu igru besplatno, pokrenut je i Epic Games Mega Sale - rasprodaja velikog broja igara koja će se održavati od danas do 11. lipnja. Kompanija je ponovila pristup koji je imala sa zimskom rasprodajom, što znači da ćete uz popuste moći koristiti kupone u vrijednosti od 10 eura za sve igre koje koštaju više od 15, neovisno o tome nalaze li se na popustu ili ne. Svaki kupac dobit će jedan kupon automatski, a ako ga iskoristite na neku kupovinu dobit ćete novi. Naravno, to ćete moći testirati sami kada se Epicove stranice saberu, do tada ćete morati biti strpljivi.

Što se popusta tiče, Control je snižen 50 posto, Red Ded Redemption 2 40 posto, The Outer Worlds 33 posto i Borderlands 3 50 posto, a na sve spomenute igre možete iskoristiti i kupon. Ostatak ponude ćemo proučiti kada budemo mogli otvoriti stranice trgovine, a budući da za GTA V imamo tjedan dana i da će rasprodaja trajati četiri tjedna, možemo malo pričekati.