Hitman Trilogy u prodaji, Hitman 3 nadograđen novim sadržajima i stigao na Steam

Okorjeli zagovornici Steama od jučer mogu nabaviti Hitmana 3 koji je u drugu godinu ušao s novim sadržajima, a nudi nam se i paket Hitman Trilogy koji jamči desetke, ako ne i stotine sati igranja

Damir Radešić petak, 21. siječnja 2022. u 15:15

S jučerašnjim danom je pokrenuta druga godina/sezona Hitmana 3 objavom prigodne zakrpe 3.100 koja će pripremiti ovu akcijsku avanturu za nove sadržaje, kako one koji dolaze s ovom nadogradnjom, tako i one buduće. Sama zakrpa nije pretjerano velika, oko tri gigabajta ovisno o platformi, a donosi novi način igranja Elusive Target Arcade koji postojeći koncept misija, ili kako ih autori nazivaju "ugovora", podiže na novi nivo i predstavlja nove izazove i sukladne nagrade.

S jučerašnjim danom su objavljena tri nove misije za Hitmana 3, po jedna za svaku igru ove trilogije. Dakako, developeri kao i do sada planiraju nove sadržaje koji će tijekom ove sezone redovito pristizati u svijet Agenta 47, a više o njima potražite ovdje.

Jučerašnji je dan poseban i iz razloga što je Hitman 3 napokon stigao i na Steam, obzirom da je u verziji za PC do sada bio dostupan samo putem Epic Games Storea kojeg neki igrači, iza samo njima znanih razloga, još uvijek ne prihvaćaju. U ponudi su uz podršku za dostignuća i karte (Steam Achievements i Trading Cards) klasično izdanje, Deluxe, kao i Hitman Trilogy, a kako stoji u priopćenju, potonje je idealno za nove igrače koji još nisu zaigrali niti jedno poglavlje obnovljenog Hitmana obzirom da sadrži sva tri poglavlja uz još neke dodatke.

Hitman Trilogy je također dostupan na Epic Games Storeu, kao i za sve podržane platforme uz pomalo paprenu cijenu od stotinjak eura, no dodan je i na Xbox Game Pass, PC Game Pass i Game Pass Ultimate gdje je besplatan ukoliko imate pretplatu na jedan od ponuđenih modela.

Za kraj spomenimo i kako je Hitman 3 dobio podršku za VR na svim podržanim PC platformama, odnosno Epic Games Storeu, Steamu i Microsoft Storeu, a detaljne specifikacije što će vam za ovaj način igranja trebati od hardvera, potražite ovdje. U svakom slučaju, pregršt lijepih vijesti vezanih uz ovaj serijal koji i danas okuplja popriličan broj igrača koji znaju cijeniti trud IO Interactivea.

📢 TOP!

TOP!

HP ponuda

Veliki izbor vrhunskih HP laptopa za igru, multimediju i rad ćekaju te u Linksu!

Od 2399 kn Kupi


Prijenosni BT zvučnik

HARMAN KARDON Citation 200

Vrhunski dizajn i sofisticiranost, HD zvuk, streaming putem WiFi ili BT veze, IPX4, do 8 sati reprodukcije, 40Hz–20kHz, 50W RMS, >80dB.

2.699 kn Kupi

Gramofon sa EBLT pogonskim remenom

REGA Planar 2

RB220 tonarma, 24 V motor niske buke i vibracija, Rega Carbon MM zvučnica, tanjur poboljšane preciznosti 'Optiwhite' 10 mm.

4.649 kn Kupi

5.2-kanalni 8K AV prijemnik

DENON AVR-S660H

Glasovna kontrola i ugrađeni HEOS®, vrhunsko 3D audio iskustvo, bežični streaming glazbe, BT, WiFi, Dolby TrueHD ili DTS-HD Master Audio 5.1 surround zvuk, podržava najnovije HDMI specifikacije.

4.549 kn Kupi