Najavljena Hitman GOTY verzija

Io-Interactive objavio je prve detalje o planovima za Hitmana nakon problematičnog razilaženja sa Square Enixom ranije ove godine

Mateja Šop srijeda, 25. listopada 2017. u 08:00

U svibnju ove godine Square Enix je odlučio da više ne želi surađivati s Io-Interactiveom, tvorcima popularnog akcijskog serijala Hitman. Na svu sreću, tim se uspio osamostaliti i zadržati prava na taj serijal te nastaviti s razvojem kao nezavisni tim. Sada su se prvi put oglasili o novom sadržaju i planovima za Hitmana, a to uključuje najavu GOTY verzije.

Ovaj paket sadrži cijelu prvu sezonu, novu kampanju Patient Zero, nove Escalation ugovore, oružja, odijela, izazove i poboljšanja za samu igru. Novi igrači će za ovu verziju morati izdvojiti 60 dolara, a oni igrači koji već imaju prvu sezonu, neovisno o tome jesu li je kupili odjednom ili jednu po jednu epizodu, moći će kupiti GOTY nadogradnju po cijeni od 20 dolara.

Hitman GOTY izlazi 7. studenog za PC, Xbox One i PlayStation 4, a istog će dana izaći besplatna nadogradnja za sve igrače koja donosi redizajnirano korisničko sučelje, nove dodatke u Contracts mod, bolje osvjetljenje na svim misijama, ponovnu aktivaciju Elusive Targeta što znači da možete riješiti one koje ste promašili te razna druga poboljšanja. Službenu objavu i detaljan opis svog novog sadržaja možete pročitati ovdje, a video koji kratko prikazuje tu verziju igre možete pogledati ispod teksta.