PC verzija Hitmana 3 neće imati staze iz Hitmana 2 zbog toga što je ekskluziva za Epic Games Store

IO Interactive promijenio je ploču, pa će svi igrači koji žele staze iz prethodne igre morati još jednom odraditi kupovinu

Mateja Šop nedjelja, 17. siječnja 2021. u 06:00

Za par dana izlazi nova igra u serijalu Hitman, ujedno i posljednja u trilogiji World of Assassination. Mnogima dragi Agent 47 opet će imati ogromnu slobodu na velikim stazama za odrađivanje zadataka koji su mu određeni, ali ako igrate na računalima, broj dostupnih staza bit će nešto manji, osim ako ne platite dodatno.

Razvojni tim IO Interactive je govorio kako će igrači koji su kupili Hitman iz 2016. godine i zatim nastavak moći ubaciti staze iz tih igara u trojku, kada ona postane dostupna. Sada u uputama koje dolaze uz igru stoji da zbog "raznih razloga na koje ne mogu utjecati" igrači koji igraju na PC-u moraju opet kupiti Hitman 2.

U detaljnom blogu stoji da zbog toga što se Hitman 2 ne prodaje na Epic Games Storeu, jedini način na koji možete dobiti Hitman 2 Standard Access Pass, koji uključuje šest mapa iz igre i jednu Sniper Assassin mapu, je da ga kupite. Svi koji ga kupe u roku od dva tjedna od izlaska Hitmana 3 moći će ga nabaviti po 80 posto nižoj cijeni, a koja je ona točno, zasad ne piše. Što se tiče mapa iz originalnog Hitmana, na PC-u će svi koji su odradili predbilježbe ili oni koji kupe igru u roku od 10 dana od izlaska dobiti GOTY Access Pass besplatno. Oni koji igraju na konzolama ove probleme neće imati.

Hitman 3 izlazi 20. siječnja za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Switch putem Clouda, a kao što je slučaj s Epic ekskluzivama, na druge platforme stiže za godinu dana. Oni koji su imali priliku zaigrati igru kažu da se radi o najboljem Hitmanu do sada, a za par dana ćemo vidjeti što kažu recenzije. Sve ostale informacije o igri potražite ovdje.