Prisvojite Black Desert Online i igrajte ga zauvijek

Autori MMORPG-a Black Desert Online su igračima na Steamu u narednih desetak dana dali priliku da u svoje kolekcije trajno uvrste spomenuti naslov

Damir Radešić subota, 27. veljače 2021. u 14:31

Masovka Black Desert Online od samog izlaska prije skoro četiri godine, u prvom redu plijeni pažnju spektakularnom grafikom i šarenim likovima koje igrači mogu kreirati. Kao i kod svakog sličnog projekta, tijekom vremena dolazi do pada populacije na serverima zbog čega su se autori spomenutog odlučili proširiti zajednicu svježim snagama novom promocijom koju su organizirali u suradnji sa Steamom.

Na istom, naime, do 10. ožujka možete u svoje oveće zbirke uvrstiti i Black Desert Online u svojoj osnovnoj verziji koja inače košta osam eura, te je igrati i nakon spomenutog datuma. Ipak, moramo naglasiti kako uz ovu ponudu stoji naputak da na ovaj način dobavljena verzija igre ne nagrađuje igrače sa Steam Trading kartama, te što je važnije, moguće je da će se zacrtana količina ključeva podijeliti i ranije pa nije loše odmah reagirati klikom ovdje.

Black Desert Online je živi sandbox svijet koji nam omogućava izbor gomile klasa i likova koje kreiramo prema vlastitim željama, te se njima upuštamo u brojne avanture koje su autori priredili. Poseban naglasak stavljen je na borbu koja ne koristi sustav zaključavanja protivnika, već je iste nužno uistinu pogoditi uz mogućnost jačih napada kroz brojne kombinacije koje su nam na raspolaganju.

Osim izmjene dana i noći, na svijet oko nas i samu igrivost utječu vremenski uvjeti i klima područja u kojima se nalazimo, dok je velika pažnja posvećena izgradnji i uređenju nastambi koje variraju od skromnih šatora do masivnih palača. Dakako, nisu zaboravljene ni profesije kojih je sva sila, kao ni dnavne aktivnosti poput Siege Warfare na razini gildi ili primjerice pohodi na posebne protivnike koje je nemoguće solirati.

U svakom slučaju, Black Desert Online je igra s gomilom sadržaja koje sada možete isprobati besplatno, pa ukoliko vam se svide, svoje iskustvo igranja možete pojačati uz dva dodatna paketa koji se nude na Steamu, od koji ćete slabiji Master Bundle platiti 15,99 eura, dok ćete za Legendary izdvojiti 62,99 eura. Ipak, za početak savjet da isprobate osnovnu verziju, a ove dodatke je uvijek moguće naknadno dokupiti.