Pucačina Necromunda: Hired Gun smještena u Warhammer 40K stiže u lipnju

Svijet Warhammera 40K je nepresušna inspiracija developerima igara poput Streum On Studia koji će nam 1. lipnja predstaviti novi FPS Necromunda: Hired Gun

Damir Radešić petak, 19. ožujka 2021. u 15:58

Zajedničkim priopćenjem oglasili su se izdavačka kuća Focus Home Interactive i razvojni tim Streum On Studio, te na radost svih fanova Warhammera 40.000, najavili Necromunda: Hired Gun, novi FPS inspiriran spomenutim svijetom. Smješten u zloglasno podzemlje Necromunda u kojem se bande bore za opstanak, igra će nas staviti u ulogu nemilosrdnog plaćenika koji će u ovom leglu kriminala i korupcije tražiti priliku za dodatnom zaradom. Uz pravu cijenu, niti jedan mutant ili pripadnik bilo koje bande neće biti siguran u čemu će nam pomoći posebno odijelo koje je moguće nadograđivati raznim poboljšanjima koja primjerice omogućavaju trčanje uz zid ili preskakanje širokih ponora.

Kako na svom putu ne bi bili osamljeni, pobrinut će se nas vjerni pratitelj, kibernetički mastif koji će se pokazati kao vjeran suborac, a napredak prema riječima developera donosi neograničene mogućnost nadogradnji oružja i opreme. Sama igrivost će prema dostupnim informacijama biti iznimno brza i brutalna, a iz prve ruke ćemo je moći iskusiti 1. lipnja za kada je Necromunda: Hired Gun najavljen u verzijama za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One i PC. Najava ovog zanimljivog FPS-a je popraćena promotivnim videom kojeg donosimo u nastavku, a dodatne informacije potražite na službenom webu.