Resident Evil Village demo možete igrati više od jedan sat, ali samo na Steamu

Capcom je odlučio igranje završne demo inačice Resident Evil Villagea produžiti na tjedan dana uz ograničenje od jednog sata, no na Steamu je moguće zaobići tu restrikciju

Damir Radešić ponedjeljak, 3. svibnja 2021. u 11:43

Ovaj petak nam stiže Resident Evil Village, novo poglavlje horor serijala o kojem smo pisali u par navrata, a u posljednjoj objavi naveli smo kako demo inačica stiže 1. svibnja i bit će aktivna do 9. svibnja. Tijekom spomenutog razdoblja će na svim platformama na kojima izlazi Resident Evil Village biti moguće zaigrati demo u ukupnom trajanju od jedan sat nakon kojeg će se zaključati i preostaje vam vrtnja palčeva i čekanje završne inačice. Kako to obično biva, igrači su preuzeli stvar u svoje ruke i, barem na Steamu, demo je moguće resetirati i zaigrati nanovo, a za to je potrebno malo čačkanja po opcijama, no ništa previše komplicirano.

To bi bilo to. Kada nanovo pokrenete demo verziju, ista će prikazivati da vam je ostao još puni sat igranja, a za one malo lijene postoji i shema na koji način zadržati postavke kako ih kod svakog novog pokretanja ne biste morali mijenjati. Ukratko, resetirajte demo na ranije opisani način, uđite u igru, promijenite postavke, i izađite iz igre. Zatim pronađite datoteku data00-1.bin u folderu Local Save i kopirajte je. Nakon što ponovo odigrate sat vremena, krenite od trećeg koraka i samo dodajte kopirani data00-1.bin u svoj Local Save folder.