Skupi paket Fallout 76 Platinum Edition Prima Guide - nudi sve osim igre

Kolekcionari i fanovi svakako razmišljaju o kupovini bogatijeg pakiranja Fallouta 76, no prije samog plaćanja treba dobro pročitati što koji sadrži

Damir Radešić srijeda, 17. listopada 2018. u 18:00

Kod velikih izdanja smo navikli na politiku izdavača koja uz uobičajenu verziju fanovima nudi nekoliko pakiranja čija cijena ovisi o sadržaju. Ovaj put govorimo o Falloutu 76 kojeg je moguće nabaviti u nekoliko verzija i svaka donosi pristup nadolazećem beta testiranju što je i uglavnom i glavni razlog za predbilježbu. Standarda po običaju donosi samu igru i košta šezdeset dolara, dok se za dvadeset dolara više nudi se Tricentennial Edition koji je dostupan samo za igrače s područja SAD-a i osim same igre donosi neke in-game predmete. Najskuplja verzija, Fallout 76 Power Armor Edition za dvjesto dolara uz sve što nudi Tricentennial dolazi u dizajniranom metalnom pakiranju u kojem se krije T-51 kaciga u stvarnoj veličini, mapa svijeta koja svijetli u mraku i 24 mini figurice likova iz igre. Ne zamarajte se s najskupljim izdanjem, ionako je već rasprodano.

Hrpa svega i svačega, no igre nema...
Hrpa svega i svačega, no igre nema...

Osim navedenih, u ponudi na službenim stranicama Bethesde i određenim dućanima poput Amazona je još i Fallout 76: Official Platinum Edition Prima Guide, pri čemu je lako previdjeti sufiks Prima Guide, jer upravo on opisuje što se u njemu nalazi. Naime, u stiliziranom pakiranju s magnetskim zatvaračem se nalazi ukoričena knjiga artova, tri bloka za zapisivanje nuklearnih kodova i črčkarije, šest razglednica, dvostrani poster s lokacijama preko 850 lokacija, te detaljan vodič kroz igru s opisom zadataka i raznim savjetima, no ne i sama igra.

Potencijalne kupce bi mogla zbuniti cijena od 115 dolara koja odgovara sličnim pakiranjima ostalih igara, no za razliku od njih, Fallout 76: Official Platinum Edition NE SADRŽI igru Fallout 76, nju trebate kupiti zasebno. Ukoliko ste previdjeli napomenu na kraju opisa ovog pakiranja koja govori o izostanku najvažnije stvari u ovom paketu, pokušajte otkazati narudžbu jer nećete moći zaigrati ni betu. Naime, Fallout 76: Official Platinum Prima Guide ne sadrži kod, a i da ga ima, počet će se isporučivati tek 14. prosinca, mjesec dana nakon izlaska Fallouta 76.