Uđite u novu godinu uz tri besplatne igre na Epic Games Storeu

Iako su posljednjih 11 dana u sklopu svoje rasprodaje dijelili besplatne igre, nemaju namjeru stati s tom praksom i danas su ponudili čak tri

Mateja Šop srijeda, 1. siječnja 2020. u 18:00

Epic Games ulazi u 2020. godinu produžavanjem svoje prve zimske rasprodaje u trgovini koju su otvorili prije malo više od godine dana i ponudom koja uključuje tri besplatne igre. Ovog puta će ponuda trajati dan duže, budući da inače dijele igre četvrtkom, pa ako ste zainteresirani možete proširiti svoju kolekciju uz Steep i prve dvije igre u serijalu Darksiders.

Prva spomenuta igra je Ubisoftova i ako ne možete sami otići na skijanje, možete virtualno posjetiti razne planine i lokacije prekrivene bijelim pokrivačem. Kao i ostale igre ovog izdavača, prva verzija je bila malčice problematična, ali su timovi u međuvremenu doradili ono što su mogli i proširili je raznim sadržajima. Osim aktivnosti kojima se možete baviti na tlu, možete i letjeti, pa ako vam išta od toga zvuči privlačno, Steep možete preuzeti ovdje.

Obitelj jahača apokalipse je početkom prošlog mjeseca prikazala i svojeg posljednjeg člana u nešto drugačijem okruženju, a ako ste zainteresirani za samostalno druženje s Warom ili opakim Deathom Epic nudi Darksiders Warmastered Edition, kao i Darksiders II Deathinitive Edition. Nove verzije obje igre su grafički poboljšane u odnosu na originale, a uz to su uključeni i svi dodaci koji su nakon izlaska osnovnih verzija igara ubačeni. Prva dva nastavka u ovom svijetu dobili su veoma dobre ocjene, pa svi raspoloženi za akciju, istraživanje i premlaćivanje velikog broja neprijatelja mogu ih besplatno dodati u kolekciju na ovim stranicama.

Kao i inače, ponuda vrijedi do idućeg četvrtka, pa imate osam dana za besplatno preuzeti sve tri igre. Ovog puta Epic nije objavio koje će sljedeće igre nuditi, ali čim saznamo ćemo vas obavijestiti. Uz ove tri igre, vlasnici najnovije trgovine za digitalnu prodaju igara produžili su trajanje svoje zimske rasprodaje. Trebala je završiti danas, ali sada imate do 7. siječnja za korištenje kupona u vrijednosti od 10 eura na određenu selekciju igara. Novu ponudu možete proučiti ovdje.