Vinnie Jones vas poziva u World of Tanks Holiday Ops 2024

Najvažniji događaj za milijune igrača koji igraju World of Tanks je pokrenut jučer, a tijekom istog je, uz prilično skupe loot-boxove, moguće pokupiti i vrijedne nagrade

Damir Radešić subota, 2. prosinca 2023. u 15:20

Prosinac je mjesec kada je franšiza World of Tanks najigranija obzirom da je tijekom istog aktivan poseban događaj Holyday Ops. Svake godine Wargaming za promotora istog angažira poznato lice, a ove će nas do 8. siječnja gledati Vinnie Jones, poznati britanski profesionalni nogometaš i glumac.

Dakako, isti će nam svaki dan davati nove dnevne zadatke, te nam njihovim izvršavanjem u garaže utrpati brojnu opremu. Kao poklon dobrodošlice, igrače koji se ulogiraju u World of Tanks tijekom Holiday Opsa očekuje premium tenk Tier III Pzw. 39, a dodatne nagrade stižu nadogradnjom i ukrašavanjem prigodno dekoriranog božićnog sela svakodnevnim aktivnostima.

Dakako, sve je to popraćeno i nezaobilaznim loot-boxevima koji su često meta kritika, no bez obzira što o njima mislili, činjenica jest da ukoliko mislite investirati u World of Tanks i igrate ga često, ovo doba godine je i najisplativije za tako nešto. Osim što loot-boxevi garantiraju 250 zlatnika po kutiji i resurse za ukrašavanje sela, postoji šansa dobitka premium tenkova.

Oni nižeg ranga nisu vrijedni spomena, no oni u Tieru VIII i IX su potpuno novi i naravno, prave mašine za štancanje kredita barem godinu dana. Uz to, neki od njih dolaze s nekim novim mehanikama, a valja spomenuti i šansu za dobivanjem dodatnih zlatnika, kredita, opreme, premium dana, skinova i tako redom. Dodatne informacije o svemu potražite na službenom webu World of Tanksa.