Wolfenstein: Youngblood dobio datum izlaska i ima zanimljivu Deluxe verziju

Bethesda je objavila kada ćemo moći zaigrati novu igru u popularnom FPS serijalu u kojem u alterantivnoj povijesti ubijamo veliki broj nacista

Mateja Šop srijeda, 27. ožujka 2019. u 17:00

Bethesda je prošle godine za vrijeme svoje prezentacije na sajmu E3 najavila nekoliko pucačina koje ćemo moći zaigrati, a među njima je bio spin-off smješten u serijalu Wolfenstein. Razvojni tim Machine Games predstavio je Wolfenstein: Youngblood, kooperativni FPS koji prati kćeri blizanke glavnog junaka B.J. Blazkowicza, da bi danas s nama podijelili više detalja i otvorili predbilježbe.

Igra prati Jess i Soph koje u 80-tim godinama prošlog stoljeća u Parizu traže svog oca, protagonista prijašnjih nastavaka. Vi možete zaigrati s jednom od dvije junakinje, a ako nemate prijatelja koji će s vama igrati pratit će vas AI. Uz Machine Games na projektu radi i Arkane Studios, koji nam osim nove priče pripremaju nova oružja, vještine i pucanje po nacistima.

Zanimljivost koju je Bethesda pripremila je Deluxe verzija igre koja uz osnovnu igru uključuje Buddy Pass. Svi oni koji kupe tu verziju mogu pozvati jednu osobu koja će s njima moći zaigrati cijelu igru, a da ne mora kupiti svoju kopiju. Uz ovo je zapakiran i Cyborg Skin Pack s kojim će blizanke imati pristup drugačijem izgledu odijela i oružja koja sa sobom nose. Ova se verzija prodaje po cijeni od 40 eura, dok običnu možete nabaviti za 30 eura.

Wolfenstein: Youngblood izlazi 26. srpnja za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Uz objavu datuma izlaska stigao je i prikladni trailer u kojem možete vidjeti gameplay i priču, dok se sve druge informacije koje su timovi bili spremni objaviti nalaze na službenim stranicama.