World of Tanks Blitz slavi peti rođendan

Besplatni MMO s tenkovima navršio je pet godina, a razvojni tim Wargaming Group Limited slavi novim sadržajima i bonusima

Mateja Šop četvrtak, 20. lipnja 2019. u 21:46

Razvojni tim Wargaming Group Limited započeo je s proslavom petog rođendana za svoj besplatni MMO s tenkovima, World of Tanks Blitz. Ova je igra izašla najprije za iOS, da bi razvojni tim kasnije pripremio verzije za Android, MacOS, Steam i Windows 10. Zahvaljujući tim portovima, igru je do sada preuzeta više od 120 milijuna puta, a dnevno se u tenkovima bori više od 1,5 milijuna igrača.

Osim što se povećavao broj igrača, tim je stalno proširivao igru novim sadržajima, pa u trenutnoj verziji ima više od 370 oklopnih vozila iz 8 država. Uz povijesna vozila, Blitz ima ona koja možete vidjeti u serijalima kao što su Warhammer 40K i Valkyria Chronicles uz one koja su dizajnirali sam razvojni tim u suradnji s drugim veteranima igraće industrije.

Kako bi propisno proslavili ovaj uspjeh, tim je najavio tjedan dana zabave, a igrači će se u tom razdoblju moći boriti za 75 različitih vrsti poklona u kojima se nalaze stvari od boostera do Premium vozila. Tri su potpuno nova i izašla su jučer (T-34, Sherman Firefly i ELC bis), a više detalja o njima možete proučiti na ovim stranicama.

Za kraj je razvojni tim napomenuo da svi igrači koji se ulogiraju za vrijeme proslave dobivaju poseban poklon koji uključuje pet dana Premium pretplate, German PZ. III A i kolekciju rijetkih boostera, a ako zaigrate 26. lipnja, kada će igra službeno napuniti pet godina, dobit ćete pet puta više XP-a za prvu pobjedu sa svakim tenkom. Ispod teksta možete vidjeti kako je ekipa to zamislila, a ako želite zaigrati igru na svim spomenutim platformama je možete preuzeti besplatno. Više detalja o tome što je točno World of Tanks Blitz i kako funkcionira možete pronaći na službenim stranicama.