World of Tanks kreće s novom mini kampanjom na temu animea Girls und Panzer

Popularno arkadno napucavanje World of Tanks uskoro kreće s dvotjednom kampanjom na temu popularne japanske franšize Girls und Panzer uz mogućnost vrijednih nagrada

Damir Radešić utorak, 14. svibnja 2024. u 12:30

Wargaming je objavio kako za dva dana kreće nova mini-kampanja u njihovom popularnom free-to-play naslovu World of Tanks. Opasne japanske srednjoškolke iz anime franšize Girls und Panzer su već ranije gostovale u spomenutoj tenkovskoj arkadi, a igrači će od 16. do 31. svibnja imati priliku ponovo osvojiti razne tematske nagrade kroz niz misija, uključujući tri nova zapovjednika, odnosno zapovjednice, kao i ti nova premium vozila, Pz.Kpfw. IV Ausf. H Ankou, Tiger II Kuromorimine i BT-42 Jatkosota HS.

Girls und Panzer likovi donose na bojište svoje produhovljene osobnosti s prilagođenim glasovima koje su dale originalne glumice. To uključuje cijeli Tim-Ankou iz ženske srednje škole Ōarai (Miho Nishizumi, Saori Takebe, Hana Isuzu, Yukari Akiyama i Mako Reizei), Erika Itsumi iz ženske srednje škole Kuromorimine i tim srednje škole Jatkosota (Mika, Aki i Mikko).

Tenkisti će imati i pristup proširenom kompletu 2D elemenata, uključujući ambleme, natpise i naljepnice koji predstavljaju škole i timove iz Girls und Panzer svijeta, jedinstvene Ōarai podesive stilove i koješta drugo. Neozbiljno i zabavno, ništa na što u World of Tanksu nismo navikli.