World of Tanks se širi na svijet Warhammera 40.000 u osmoj sezoni koja kreće uskoro

Početkom lipnja kreće osma po red sezona u popularnom arkadnom napucavanju World of Tanks čija će središnja tema biti svijet Warhammera 40.000

Damir Radešić utorak, 24. svibnja 2022. u 12:25
📷 Wargaming
Wargaming

Prema novom priopćenju Wargaminga, početkom lipnja kreće nova, osma po redu sezona World of Tanksa u kojoj ćemo do konca kolovoza imati priliku ganjati nove nagrade. Iste su ovaj put povezane s Warhammerom 40.000, te je bez nekog zacrtanog redoslijeda moguće odabrati kampanju Ultramarinesa, Death Guarda ili pak Evil Sunz Orksa.

Svaka kampanja se sastoji od 50 nivoa čije uvjete treba ispuniti, a završavanjem svakog poglavlja bit ćemo nagrađeni novim 3D uzorkom kojim možemo ukrasiti naše tenkove, kao i zapovjednikom iz frakcije čije smo poglavlje završili.

Kao i ranije, igrači zarađuju Battle Pass bodove u nasumičnim bitkama namijenjenim vozilima od 6. do 10. razreda ovisno o pokazanom umijeću na terenu, kao i ispunjavanjem dnevnih misija neovisno o razredu tenkova, a oni kojih ih sakupe dovoljno imat će priliku zamijeniti ih za britanski srednji tenk Cobra.

Max Chuvalov iz Wargaminga je prigodom ove najave izjavio kako su uzbuđeni zbog ove suradnje s Games Workshopom koji su vlasnici Warhammera i sigurni su da će igrači biti oduševljeni, te nadodaje da baš kao i u Warhammeru 40.000, bitke u WoT-u su stvar strategije, poznavanja vlastite uloge na terenu i suradnje među igračima kako bi osigurali pobjedu. Dodatne detalje o svemu potražite na službenom webu.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi