World of Tanks se širi na svijet Warhammera 40.000 u osmoj sezoni koja kreće uskoro

Početkom lipnja kreće osma po red sezona u popularnom arkadnom napucavanju World of Tanks čija će središnja tema biti svijet Warhammera 40.000

Damir Radešić utorak, 24. svibnja 2022. u 12:25
📷 Wargaming
Wargaming

Prema novom priopćenju Wargaminga, početkom lipnja kreće nova, osma po redu sezona World of Tanksa u kojoj ćemo do konca kolovoza imati priliku ganjati nove nagrade. Iste su ovaj put povezane s Warhammerom 40.000, te je bez nekog zacrtanog redoslijeda moguće odabrati kampanju Ultramarinesa, Death Guarda ili pak Evil Sunz Orksa.

Svaka kampanja se sastoji od 50 nivoa čije uvjete treba ispuniti, a završavanjem svakog poglavlja bit ćemo nagrađeni novim 3D uzorkom kojim možemo ukrasiti naše tenkove, kao i zapovjednikom iz frakcije čije smo poglavlje završili.

Kao i ranije, igrači zarađuju Battle Pass bodove u nasumičnim bitkama namijenjenim vozilima od 6. do 10. razreda ovisno o pokazanom umijeću na terenu, kao i ispunjavanjem dnevnih misija neovisno o razredu tenkova, a oni kojih ih sakupe dovoljno imat će priliku zamijeniti ih za britanski srednji tenk Cobra.

Max Chuvalov iz Wargaminga je prigodom ove najave izjavio kako su uzbuđeni zbog ove suradnje s Games Workshopom koji su vlasnici Warhammera i sigurni su da će igrači biti oduševljeni, te nadodaje da baš kao i u Warhammeru 40.000, bitke u WoT-u su stvar strategije, poznavanja vlastite uloge na terenu i suradnje među igračima kako bi osigurali pobjedu. Dodatne detalje o svemu potražite na službenom webu.