90% ulaznica za .debug 2024 je prodano, osigurajte svoju na vrijeme

Ulaznice za ovogodišnji .debug brzo se prodaju, a do konferencije je ostalo samo dva tjedna. Pogledajte kako možete doći do svoje ulaznice, čak i s popustom, kao i što je sve u nju uključeno

debug.hr utorak, 21. svibnja 2024. u 06:00

Malo je više od dva tjedna do početka .debuga 2024, najvećeg developerskog spektakla dosad održanoga u našoj regiji, a ulaznica ima sve manje. Do sada ih je već prodano 90%, pa savjetujemo da nabavite svoj primjerak prije nego i posljednja ode svojem vlasniku. To možete učiniti na na debug.hr ili putem sustava Entrio.

Zgrabite jednu od posljednjih karata

Ovogodišnji .debug ponovno se održava u zagrebačkoj Laubi i Algebrinom kampusu, gdje će se čak 100 predavanja stranih i domaćih predavača moći poslušati u šest paralelnih trackova, tijekom 6. i 7. lipnja, uz nezaobilazni .debug na otvorenom, "šatorsko naselje" gdje naši partneri pripremaju i dvodnevno druženje sa svim sudionicima, uz prigodno iće i piće.

Osim ulaznica za fizički dolazak, dostupne su i one za isključivo online praćenje, a baš sve ulaznice omogućavaju i gledanje svih točaka programa kasnije, na zahtjev. Za studente smo ponovno osigurali značajan popust, kao i na grupne dolaske, bilo za fizičke osobe ili tvrtke.

Program ovogodišnjeg .debuga je obavljen, a točnu satnicu možete pogledati na www.debug.hr.

Osim ulaznica za fizički dolazak, dostupne su i one za isključivo online praćenje, a baš sve ulaznice omogućavaju i gledanje svih točaka programa kasnije, na zahtjev. Za studente smo ponovno osigurali značajan popust, kao i na grupne dolaske, bilo za fizičke osobe ili tvrtke.

Program ovogodišnjeg .debuga je obavljen, a točnu satnicu možete pogledati na www.debug.hr.