Kako do popusta na ulaznicu za .debug?

Za manje od mjesec dana održava se .debug 2024, najveća developerska konferencija u regiji s čak 100 točaka programa i šest trackova. Ovim putem podsjećamo da postoji i količinski popust

debug.hr petak, 10. svibnja 2024. u 07:00

Developerska konferencija .debug 2024 održat će se 6. i 7. lipnja, uz 100 predavanja čak 120 domaćih i stranih predavačica i predavača. Ulaznice za najspektakularniji developerski događaj dosad održan u nas, .debug 2024, i dalje su dostupne, no brzo nestaju. U ponudi su redovne ulaznice, one samo za online praćenje kao i studentske, o čemu smo sve detalje već objavili.

20% za grupnu kupovinu

Danas vas podsjećamo na mogućnost ostvarivanja popusta u slučaju kupnje 3 ili više ulaznica – taj će popust, dakle, biti najatraktivniji za tvrtke, koje bi kartom za konferenciju željele počastiti ili nagraditi svoje zaposlenike. Svi oni, koji na sustavu Entrio odjednom kupe tri ili više ulaznica, automatski ostvaruju popust od 20%. On se odnosi samo na redovne i online, ne i na studentske ulaznice.

Naravno, ništa vas ne sprječava niti da se organizirate s kolegama pa grupno nabavite ulaznice te zajedno dođete s nama proslaviti dvodnevni developerski praznik, .debug!

Provjerite ponudu ulaznica na debug.hr i sustavu Entrio i osigurajte si mjesto na .debugu 2024, na vrijeme. Drugim riječima – ne dozvolite si da vas zatekne objava "rasprodano", kao što je zatekla mnoge pojedince i tvrtke proteklih godina.

Količinski popust od 20% se odnosi samo na redovne i online, ne i na studentske ulaznice.

Najava developerskog događaja godine