Infobip poziva na roštilj na .debugu 2025

Miris dima i dobrog društva ove godine preplavit će .debug, jer Infobip sve posjetitelje konferencije časti vrhunskim roštiljem

debug.hr srijeda, 11. lipnja 2025. u 11:30

Ako ste planirali četvrtak na .debugu provesti od predavanja do predavanja, imamo vijest koja će vas natjerati da oko podneva napravite kratki, ali slasni predah. Naime, 12. lipnja od 13 do 15 sati, u suradnji s ekipom iz BBQ Hot Yarda i renomiranim BBQ Chefom Davorom Šuškovićem, Infobip vam priprema pravi gurmanski spektakl – uključen u cijenu ulaznice za sve posjetitelje .debuga!

Na dvije užarene rešetke, tri člana vrhunske grill ekipe pripremat će sočne zalogaje u streetfood stilu, servirane u održivoj papirnatoj, kartonskoj i drvenoj ambalaži. U desetinama kilograma mesa i stotinama porcija naći će se:

  • mini Texas burgeri (brioche pecivo, junetina, BBQ umak, špek, luk, cheddar);
  • mini pulled pork burgeri (brioche pecivo, 12h dimljena svinjska lopatica, BBQ umak, coleslaw);
  • steak show – razni steakovi, rezani i posluženi na trakice.

Osim što ćete moći uživati u mirisu dima i svježe pečenih delicija, pripremili smo i show grilling uz interaktivnu edukaciju za sve zainteresirane. BBQ chefovi rado će podijeliti trikove iz svoje kuhinje i pokazati vam kako se majstorski barata roštiljem, voditi vas kroz sve korake pripreme steakova i odgovarati na sva vaša pitanja!

Da ponovimo, četvrtak, 12. lipnja, od 13 do 15 sati — pronađite Infobipov roštilj u .debugu na otvorenom, opustite se, uzmite svoju porciju i uživajte u dobrom društvu i poznatoj .debug atmosferi!