WeAreDevelopers dovodi 15-godišnjeg AI genijalca - Tanmaya Bakshia

WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 održat će se krajem studenog, a očekuje se oko dvije tisuće sudionika. Glavne teme bit će iz područja umjetne inteligencije (AI), cloud infrastrukture, blockchaina i Interneta stvari (IoT)

Bug.hr ponedjeljak, 19. kolovoza 2019. u 21:53

Europska platforma za razvoj karijera software developera - WeAreDevelopers, organizira šesti godišnji događaj u Beču. Tijekom dva dana (27. i 28. studenog) trajanja WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 okupit će se preko 2.000 developera, IT eksperata i menadžera u palaći Hofburg. Kongres želi ponuditi najnovije spoznaje iz četiri tehnološka područja: umjetne inteligencije (AI), blockchaina, Internet stvari (IoT) i cloud infrastrukture.

Održat će se tri paralelna treka predavanja vezana za najnovije tehnologije, te četvrti odvojeni biznis trek, zatim interaktivne radionice, popratni događaji i mnoštvo prilika za networking.

WeAreDevelopers Congress Vienna 2019, najveći kongres za developere u Austriji i istočnoj Evropi, održati će se 27. i 28. studenog 2019., u Beču

Tanmay Bakshi, najmlađi globalni mislilac na polju umjetne inteligencije, održat će keynote predavanje kojim će ujedno i službeno otvoriti kongres 28. studenog 2019.

Tanmay je jedno od najtraženijih imena u svijetu tehnologije, strastveni programer, ekspert za umjetnu inteligenciju i blizak suradnik utjecajnih osoba u IT industriji. Iako je stekao pažnju IBM-a sa samo 11 godina, Bakshijev uzlet u tehnološkoj industriji počeo je još kada je imao 5 godina, samostalno učeći kodiranje dok su se njegovi vršnjaci bezbrižno igrali.

Tanmay je zaslužan za razvoj brojnih aplikacija, objavio je vlastitu knjigu, te gostuje kao predavač na IBM Watson samitima širom svijeta.

Preko 60 govornika pridružit će se Tanmayu na pozotnici tiejkom dvodnevnog kongresa u Beču. Spomenimo neke od njih: Leo Li Shiwei (President European Region, Tencent), Siddha Ganju (Solution Architect, Nvidia Corporation), Or Levi (Data Science Team Lead, eBay), svjetski šampion u pokeru Fedor Holz (Osnivač i CEO, Primed Group) i mnogi drugi.

Prijave na WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 već su sada moguće : https://events.wearedevelopers.com/vienna-congress/