Za prosinac najavljena "hibridna" konferencija WinDays20

Ovogodišnji WinDaysi organizirani će biti u novom, hibridnom formatu koji će uključivati online i offline događanja. Program konferencije bit će spoj biznisa i tehnologije

Sandro Vrbanus petak, 2. listopada 2020. u 12:54

Epidemiološke preporuke oblikovale su mnoge živote i događanja ove godine, a ništa drugačije nije niti s WinDaysima. Microsoftova developerska konferencija tako će se ove godine odvijati u hibridnom izdanju, od 7. do 9. prosinca. Sva će predavanja biti moguće pratiti kroz WinDays web aplikaciju, koja uključuje virtualne dvorane u kojima će posjetitelji, uz praćenje predavanja, moći doživjeti i online iskustvo druženja s drugim posjetiteljima konferencije.

Tijekom predavanja bit će omogućen i chat uživo, postavljanje pitanja predavačima i slično, dok će i sponzorski štandovi ove godine biti virtualni. Na sličan će se način virtualno skupljati i WinCoins, virtualna valuta na koju su posjetitelji WinDaysa proteklih godina navikli i koja se kasnije može zamijeniti za razne nagrade.

Kad je riječ o programu prve ikada zimske WinDays konferencije, on će se baviti danas neizbježnim spojem biznisa i tehnologije, pa će tako sva predavanja biti razvrstana u tri tracka: po jedan isključivo vezan za biznis i tehnologiju, te onaj zasnovan na njihovoj kombinaciji.

Registrirani sudionici će WinDays20 moći pratiti nakon što se svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom logiraju na web stranicu konferencije.