WinDays20 odgađaju se za jesen - u travnju 'WinDays virtualni dan' uz live prijenos

Jubilarna 20. WinDays konferencija, bit će doista posebna - 22. travnja po prvi put održat će se samo WinDays virtualni dan, dok će se sudionici uživo okupiti tek na jesen u terminu koji još nije definiran

Miro Rosandić petak, 13. ožujka 2020. u 20:15

Iako je do planiranog početka WinDaysa više od mjesec dana, očekivano organizatori su se odlučili već sada objaviti kako se odgađa održavanje najvećeg godišnjeg skupa Microsoftovih partnera i korisnika.

U svom priopćenju naglašavaju kako im je "u svakom trenutku prioritet zdravlje i sigurnost sudionika pa je organizacijski tim, obzirom na globalnu javnozdravstvenu situaciju te preporuke relevantnih tijela vezane za prevenciju od koronavirusa, odlučio pomaknuti termin održavanja konferencije. WinDays20 powered by Microsoft - održat će se u novom jesenskom terminu". Novi datum još nije definiran, o tome će se odlučiti naknadno.

Kako bi se travanj, u kojem se održalo svih 19 dosadašnjih WinDays konferencija, ipak obilježio i ove godine, kada su na redu jubilarni, dvadesesti WinDaysi, za sve registrirane sudionike konferencija će se u srijedu, 22. travnja, održati WinDays virtualni dan, tijekom kojeg će se moći online poslušati odabrana Business i Technology predavanja, kao svjevrsna najava i uvod u jesenski program. Svi sudionici će dobiti obavijest o programu WinDays virtualnog dana te o kanalu putem kojeg će moći pratiti predavanja.

Svima koji su već osigurali kotizaciju i smještaj za WinDays20 konferenciju u travnju, oboje vrijedi za novi jesenski termin konferencije, no ukoliko netko nije u mogućnosti sudjelovati u novom terminu dobit će povrat uplaćenog novca.