ADATA IUDD362 - memorijska kartica za industrijsko okruženje

ADATA ima novu memorijsku karticu, ovog puta za uređaje koji se koriste u industrijskim okruženjima gdje obične ne bi dugo preživjele – IUDD362

Stjepan Bilić srijeda, 24. travnja 2019. u 18:30

ADATA Technology je predstavila novu memorijsku karticu – IUDD362. Riječ je o memorijskoj kartici microSD formata koja je namijenjena za korištenje u uređajima u industrijskim okruženjima. Shotno tomu, otpornija je na razlike u temperaturama i druge uvjete u kojima bi obična, kakvu imate u svom mobilnom telefonu, brzo postala neupotrebljiva.

ADATA IUDD362 dolazi u kapacitetima od 1 GB, 2 GB 4 GB i 8 GB. Kapacitetom manji modeli (1 i 2 GB) podržavaju SD 2.0, a veći (3 i 4 GB) SD 3.0 specifikacije. Svim modelima za rad je potrebno 3,3V, a potrošnja im se kreće oko 0,6W.

Podatci se spremaju na SLC NAND memoriju. Brzina čitanja i zapisivanja podataka ovisi o modelu. Modeli od 1 GB i 2 GB podatke čitaju brzinom do 20 MB/s, a zapisuju ih do 15 MB/s. Veći kapacitet, veće performanse – ADATA navodi kako 3 GB i 4 GB modeli podatke čitaju brzinom do 30 MB/s dok ih zapisuju brzinom do 25 MB/s.

Neovisno o kapacitetu i brzini ostatak specifikacija im je isti. Cijela IUDD362 serija podržava ECC, Wear Leveling, H/W Power Detector i Flash Protection tehnologije. Također, sve memorijske kartice iz navedene serije mogu raditi na temperaturama od -40 do +85 stupnjeva Celzijusa i u okruženjima gdje je postotak vlage između 5% i 95%.

Detaljnije specifikacije dostupne su u službenoj dokumentaciji proizvođača. O dostupnosti i cijenama ADATA se tek treba izjasniti.Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi