Microsoft daje piratima 50 posto popusta na Microsoft 365

'Get genuine Office' obavijesti već su se pojavljivale korisnicima piratskih verzija, no prava je rijetkost vidjeti da ih Microsoft popustom pokušava namamiti da postanu pošteni korisnici

Matej Markovinović subota, 11. prosinca 2021. u 11:30

Čini se da Microsoft svom silom želi pridobiti nove Microsoft 365 pretplatnike, pa su se dosjetili nečeg što bi neke čak moglo okrenuti na novi životni put. Tvrtka, naime, nudi 50 posto popusta na Office paket onima koji već koriste njegovu piratsku verziju.

Kako prenosi Ghacks, korisnicima piratskih verzija Officea pojavljuje se obavijest o popustu ispod alatne trake, koja ih među ostalom vodi i na službenu stranicu Microsofta na kojoj će ih dočekati prigodna poruka – „Piratski softver izlaže vaše računalo sigurnosnim prijetnjama“.

Obavijest koja se prikazuje piratima. Foto: Ghacks
Obavijest koja se prikazuje piratima. Foto: Ghacks

Pirati će tako prvu godinu Microsoft 365 Family pretplate platiti svega 49,99 dolara, dok će ih godina dana Microsoft 365 Personal paketa koštati 34,99 dolara. Office 2021 trenutno nije na popustu, no tko zna na što je sve američki tehnološki div spreman kada je u pitanju povećanje broja pretplatnika.