Ažurirana Fitbit aplikacija donosi jednostavniji dizajn i više motivirajućeg sadržaja

Na Fitbit ove jeseni stiže potpuni redizajn, dok će odabrani korisnici dobiti poziv da isprobaju beta verziju već danas

Tomislav Stanković četvrtak, 3. kolovoza 2023. u 08:50
📷 Image: Google
Image: Google

Fitbit predstavlja novo personalizirano iskustvo pri čemu fokus stavlja na tri kartice: Danas (eng. Today), Trener (eng. Coach) i Vi (eng. You), koje će istaknuti ključne informacije i učiniti ih dostupnijima.

Provjera vlastitih dnevnih ciljeva, traženje inspiracije i smjernica te pregled osobnih podataka o svojim postignućima i napretku najvažnije su stavke ažurirane Fitbit aplikacije.

"Nova aplikacija osmišljena je kako bi vam pružila holistički pogled na vaše zdravlje i dobrobit s fokusom na mjerne podatke koji su vam najvažniji.", objavljeno je na blogu.

Glavne novosti

Kartica 'Danas' donosi pregled najnovije statistike s mogućnošću jednostavne prilagodbe mjernih podataka koje želite vidjeti ovisno o osobnim ciljevima. Ciljevi se mogu odnositi na odnositi na aktivnost, bolje spavanje, upravljanje stresom ili nešto drugo.

Boljoj vizualizaciji podataka doprinijet će i mogućnost prikaza dnevnih, mjesečnih i godišnjih grafikona, grafika i ikona koje suhoparnim podacima daju oblik.

Odabirom kartice 'Trener' prikazat će se motivirajući sadržaj o zdravlju i fitnesu. Od popisa vježbi, preko plesnih kardio tečajeve do recepata, sve će biti prikazano u pripadajućima popisima.

Sadržaj će biti moguće filtrirati na temelju vremena kojeg imate za vježbanje ili opreme koju posjedujete.

Na kartici 'Vi' moći ćete postaviti osobne podatke i ciljeve, upravljati postavkama i pratiti vlastita postignuća putem pripadajućih bedževa.