U m-zabi moguće je provjeriti PIN-ove svojih kartica

Zagrebačka banka uvela je novu korisnu funkcionalnost u svoju aplikaciju za mobilno bankarstvo koja omogućava uvid u tajne PIN brojeve

Sandro Vrbanus petak, 7. veljače 2020. u 14:20

Zagrebačka banka ovih je dana izvijestila svoje korisnike o novoj funkcionalnosti unutar mobilne aplikacije m-zaba koja služi za pristup uslugama njihovog online bankarstva. Od sada nadograđena mobilna aplikacija nudi uvid u PIN-ove po karticama korisnika.

Kao korisnik m-zabe više ne morate brinuti ako ste zaboravili PIN svoje kartice jer od sada kroz m-zabu imate uvid u PIN-ove svih svojih kartica, poručuju iz Zabe.

Kako do PIN-a u 3 koraka?

  1. Odaberite Kartice na početnom ekranu m-zabe.
  2. Kliknite na karticu čiji PIN želite pogledati.
  3. Odaberite PIN kartice.

Još jedna zanimljiva nova opcija unutar m-zabe omogućava preseliti ovu aplikaciju na drugi uređaj samostalno. Ova akcija selidbe aplikacije prilikom kupnje novog mobitela donedavno je zahtijevala posjet banci ili kontaktiranje s osobnim bankarom, no od sada je svaki korisnik može obaviti i sam.

Potrebno je u postavkama m-zabe odabrati opciju "Preselite m-zabu na novi uređaj" na postojećem mobilnom uređaju i prepisati aktivacijske ključeve u m-zabu na drugom mobilnom uređaju. Osim prepisivanja, moguće je koristiti i opciju skeniranja QR koda, za još lakšu migraciju.