Asus ROG Phone 2 na stranicama agencije TENAA

Asusov gamerski pametni telefon ROG Phone 2 našao se na stranicama agencije TENAA zajedno s značajkama i fotografijama; osim Snapdragon 855 Plus čipa ističe se i po bateriji s kapacitetom od 5800 mAh

Matija Pavlić četvrtak, 18. srpnja 2019. u 20:35

Asusov idući gamerski pametni telefon ROG Phone 2 pojavio se na stranicama kineske regulatorne agencije TENAA.

Kako je poznato riječ je jednom od prvih ako ne i prvom pametnom telefonu koji na tržište dolazi s novim Qualcommovim Snapdragon 855 Plus čipom, koji predstavlja inačicu Snapdragona 855 s podignutim taktovima što se tiče CPU i GPU komponente.

Osim dizajna ovog mobilnog uređaja koji je vidljiv na fotografijama priloženima uz ovaj tekst poznato je i kako će ROG Phone 2 imati bateriju s prilično izdašnim kapacitetom od 5800 mAh te 6,59-inčni zaslon u 18:9 formatu (ranije je već potvrđeno kako se radi o zaslonu s brzinom osvježavanja od 120 Hz).

Zahvaljujući dostupnim fotografijama uređaja moguće je zaključiti kako se radi o mobilnom uređaju s dvostrukom stražnjom kamerom (s dvostrukim LED flashom), dok je senzor otisaka prstiju navjerojatnije smješten ispod spomenutog zaslona.

Dimenzije uređaja iznose 170,99 x 77,6 x 9,78 milimetara. Geekbench pak spominje kako je riječ o telefonu s maksimalno 12 GB RAM-a, a njegovo službeno predstavljanje zakazano je za 23. srpnja.