Glasine o Lite inačici budućeg Poco F2 smartphonea

YouTuber RevAtlas navodi glasinu kako će Xiaomi možda predstaviti Lite inačicu svojeg budućeg Poco F2 smartphonea sa Snapdragon 765 čipom, 6 GB RAM-a i baterijom od 5000 mAh

Matija Pavlić srijeda, 22. siječnja 2020. u 06:00

Nedavno je stigla informacija kako će Xiaomi po uzoru na Redmi i Poco izdvojiti u zasebni brand. Sada polako raste i količina glasina vezanih za zasad jedinog člana ovog branda, pametni telefon Pocophone F1.

Uz pravog nasljednika čini se kako bi Xiaomi trebao predstaviti i odgovarajuću Lite inačicu, barem prema YouTuberu s korisničkim imenom RevAtlas. Uz fotografije uređaja RevAtlas spominje i neke od navodnih značajki budućeg uređaja.

Lite inačica budućeg Pocophone uređaja bi trebala uključivati Qualcommov Snapdragon 765 čip, 6 GB RAM-a, bateriju s kapacitetom od 5000 mAh te MIUI sučelje za Poco bazirano na operativnom sustavu Android 10.

Na spomenutim fotografijama vidljivo je da se novi uređaj zove Poco F2 Lite, a vidljiv je i waterdrop notch za selfie kameru. Zasad nema nikakvih garancija da je ova informacija nešto više od puke glasine, ali isto je tako lako moguće da će Poco kao zasebni brand sada uključivati i više od jednog uređaja po generaciji.