HONOR Magic6 Pro dostupan u prodaji u Hrvatskoj

HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024. Dostupan kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera u crnoj i zelenoj boji

debug.hr četvrtak, 14. ožujka 2024. u 21:55

Nakon nedavnog globalnog predstavljanja na Mobile World Congressu 2024. u Barceloni, novi premium pametni telefon HONOR Magic6 Pro je dostupan u prodaji u Hrvatskoj. Da je riječ o vrhunskom pametnom telefonu potvrđeno je i na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni gdje je dobio titulu "jednog od najprivlačnijih Android flagship modela dostupnih ove godine". Osim toga, HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024.

HONOR Magic6 Pro donosi nadograđeni sustavo kamera HONOR Falcon tehnologije. Ovaj sustav obuhvaća široku kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 50 MP i periskopsku telefoto kameru od 180 MP, koristeći ogroman potencijal AI tehnologije kako bi osnažio korisnike za snimanje sportskih fotografija s impresivnim detaljima. S periskopskom telefoto kamerom od 180 MP koja omogućuje do 100x digitalni zum, korisnici mogu zabilježiti proširene slike s iznimnom jasnoćom.

Također, novi pametni telefon HONOR Magic6 Pro dolazi s najotpornijim staklom zaslona u industriji čija je otpornost potvrđena i SGS-ovom certifikacijom s pet zvjezdica. Zaslon ovog pametnog telefona sadrži napredne materijale s 50% poboljšanjem gustoće kristala, što poboljšava njegove sposobnosti apsorpcije udaraca do 10 puta, u usporedbi s običnim staklom. Kao nadogradnja njegove izdržljivosti, HONOR Magic6 Pro ima vodeći u industriji 6,8-inčni LTPO Eye Comfort zaslon male potrošnje, koji pruža iznimno iskustvo gledanja, dok daje prednost dobrobiti korisnika s nizom inovacija usmjerenih na čovjeka. To uključuje najviše zatamnjivanje u industriji (4320 Hz PWM), dinamičko zatamnjenje, prilagodljivi cirkadijalni noćni prikaz i značajku Nature Tone.

HONOR Magic6 Pro dolazi s potpuno novom, drugom generacijom silicij-ugljične baterije s HONOR E1, čipsetom za upravljanje potrošnjom za poboljšanje energetske učinkovitosti. 5600 mAh  pokazuje izvrsne performanse pri niskim temperaturama, korisnici mogu reproducirati YouTube video 81 minutu na -20°C sa samo 10% baterije. Uz to, uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge  od 66 W, korisnici mogu napuniti HONOR Magic6 Pro do 100% u samo 40 minuta, omogućujući korisnicima brzo punjenje uređaja u pokretu. Opremljen je i najnovijim operacijskim sustavom MagicOS 8.0 temeljenim na Androidu 14, koji korisnicima pruža besprijekorno i inteligentno iskustvo.

Još jedna od istaknutih značajki je i Magic Portal koji koristi snagu umjetne inteligencije za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika pa, s tim razumijevanjem, uređaj korisnike usmjerava na odgovarajuće sistemske aplikacije.

Dostupnost

Novi premium pametni telefon HONOR Magic6 Pro je dostupan kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, a dolazi u crnoj i zelenoj boji.