iPhone korisnici sada mogu testirati značajke Samsung Galaxy uređaja

Korisnicima iPhonea na raspolaganju su i Galaxy teme, pa iTest stranica uistinu pruža korisno iskustvo onima koji žele testirati značajke Samsung Galaxy telefona

Matej Markovinović nedjelja, 11. travnja 2021. u 19:17

Samsung je napravio stranicu „iTest“, koja omogućava iPhone korisnicima da u svome internetskom pregledniku iskuse Samsungovo sučelje. Kako prenosi MacRumors, stranicu je napravio Samsung New Zealand te ona, kada se posjeti na iPhoneu, potiče korisnike da ju dodaju na početni zaslon, služeći tako kao svojevrsni prečac do simuliranog Samsung Galaxy telefona.

Poprilično je jasno da je iTest zapravo napravljen u svrhu marketinga, pa je i samo iskustvo ograničeno. Naime, kada se otvori aplikacija kamere, automatski će se reproducirati video s influencerom Loganom Doddsom, koji potom opisuje Samsungove značajke kamere. IPhone će korisnike dočekati i lažni telefonski pozivi te poruke u kojima će se na „suptilan“ način govoriti o mogućnostima Galaxy telefona.

Izvor: MacRumors
Izvor: MacRumors

Samsung se potrudio dodati i neke šaljive dijelove unutar simuliranog iskustva, primjerice, u kontaktima postoji „Prijatelj s djecom“, koji će korisniku slati nepovezane poruke okrivljujući kasnije svoje dijete za njih. Osim toga, u postavkama će se pojaviti skočni prozor u kojemu piše da su pojednostavili iskustvo da bi developer mogao imati pauzu za ručak.

Android će korisnike prilikom posjete navedene stranice dočekati poruka „Već ste na Androidu“, a ako se stranica posjeti na desktop internetskom pregledniku, pojavljuje se QR kod kojeg se može skenirati s iPhoneom.