LG G8 ThinQ imat će bateriju od 3.500 mAh

Nizozemski izvor otkrio je fotografiju baterije za mobitel G8 ThinQ i time ujedno otkrio i njezin kapacitet - 3.500 mAh

Stjepan Bilić subota, 2. veljače 2019. u 21:16

LG će ove godine na sajmu predstaviti dva flagship mobitela – V50 ThinQ i G8 ThinQ. O dotičnim uređajima je već bilo govora na našim stranicama, a ranijim tekstovima možete pristupiti preko naše tražilice ili jednostavnije, klikom na gornje poveznice.

Kao i svake godine prije nego što sajam službeno otvori svoja vrata razni izvori preko svojih kanala u medije plasiraju rane informacije (glasine) o budući uređajima pa tako i ove. Ovog puta nizozemski izvor uspio je doznati koliki će biti kapacitet baterije za mobitel G8 ThinQ.

Za 5G inačicu već znamo kako bi kapacitet baterije trebao biti 4.000 mAh, a sada znamo i koliki će kapacitet baterije imati obični G8 ThinQ. Prema izvoru kapacitet baterije bit će 500 mAh manji u odnosu na bateriju 5G modela, dakle 3.500 mAh.

U prilogu možete vidjeti i fotografiju baterije na kojoj se jasno vidi naziv baterije – BL-T41, datum proizvodnje – 23. 10. 2018. godine te njezin kapacitet – 3.500 mAh. Kapacitet baterije u odnosu na prošlogodišnji model bit će oko 15% veći.

LG ima i dobru vijest za ljubitelje glazbe u pokretu koji su ujedno i ljubitelji slušalica sa starim, analognim konketorom. LG G8 ThinQ stići će s 3,5-milimetarskim audio portom koji je u zadnje vrijeme često izbacivan s mobitela u korist modernijeg, USB-C porta.