Nokia 1.3 s notchom se pojavio na fotografiji

Entry-level Nokia 1.3 pojavio se na renderu koji je objavio Evan Blass, a otkriva da se radi o uređaju s waterdrop notchom i debelim rubovima oko zaslona

Matija Pavlić srijeda, 18. ožujka 2020. u 21:40

Entry-level pametni telefon Nokia 1.3 tvrtka HMD Global bi trebala predstaviti 19. ožujka zajedno sa svojim prvim Nokia 5G pametnim telefonom.

Poznati leaker Evan Blass objavio je render ovog telefona koji pokazuje inačicu ovog telefona u Charcoal izdanju. Telefon koji se krije pod imenom modela TA-1207 s prednje strane ima waterdrop notch, velike rubove oko zaslona s Nokia logom s donje strane.

Sa stražnje strane nalazi se jednostruka kamera s LED flashom. Na renderu je vidljiv i posebni gumb s lijeve strane (možda za Google Assistant po uzoru na LG-jeve uređaje), dok se s desne strane nalazi Power tipka i tipke za podešavanje glasnoće, a tu je i 3,5-milimetarski priključak za slušalice.

Ranije licenciranje ovog telefona od strane agencije FCC otkriva kako se radi o mobilnom uređaju s 5,8-inčnim zaslonom i baterijom s kapacitetom od 2920 mAh.