Samsung predstavio bijeli Note9

Glasine o bijelom Noteu9 pokazale su se točnima, Samsung je upravo takav uređaj predstavio na tajvanskom tržištu – Galaxy Note9 First Snow White

Stjepan Bilić nedjelja, 25. studenog 2018. u 03:29

Evan Blass je nedavno putem službenog Twitter profila objavio informaciju ili bolje rečeno glasinu o bijelom Galaxy Noteu9. Koji tjedan kasnije, Samsung je predstavio upravo takav model čime se Blass još jednom pokazao kao točan izvor ranih vijesti o uređajima koji tek trebaju biti predstavljeni.

Kao što možete vidjeti na otvornoj fotografiji bijela boja kućišta rezervirana je za stražnju stranu. Prednja strana je crna, a okvir je tamnije bijele, zapravo više srebrne boje. Gornji dio digitalne olovke (S-Pen) je također srebrne boje, dok je ostatak olovke bijele boje.

Note9 je ovisno o tržištu u pet boja – Midnight Black, Ocean Blue, Lavender Purple, Metallic Cooper i Cloud Silver. Službeni naziv, šeste, bijele boje je First Snow White. Što se specifikacija tiče, one su ostale iste kao i na Noteu9 drugih boja, odnosno Samsung nije dodatno pojačao, ni oslabio bijelu inačicu Notea9.

Za sada je poznato kako će prodaja krenuti od prosinca 2018. godine, ali kako se čini samo na tajvanskom tržištu. Cijena na tajvanskom tržištu bit će oko 998 USD.

Informacija o tome hoće li Galaxy Note9 First Snow White stići i na druga svjetska tržišta za sada nema.