Serija Galaxy S24 dolazit će u nekoliko novih boja

Ice Universe objavio je na društvenoj mreži X da će serija Galaxy S24 dolaziti u raznim bojama, među kojima je i narančasta. Riječ je o boji koju je Samsung na svojim flagship modelima koristio zadnji puta na Galaxyju S10+

Matej Markovinović petak, 3. studenog 2023. u 17:45
📷 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O dizajnu i specifikacijama nadolazećih Samsungovih flagship mobitela govori se već neko vrijeme, ali nitko se do sada nije dotaknuo njihovih boja. Renomirani leaker Ice Universe objavio je na X-u u kojim će se bojama moći kupiti Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra.

„Kombinacije boja za seriju Galaxy S24 – crna, siva, ljubičasta, žuta, zelena, plava i narančasta“, napisao je Ice Universe.

U jednoj od ostalih objava, napomenuo je i da će Galaxy S24 Ultra doći u specijalnom zlatnom izdanju sa zlatnim okvirom. Hoće li se taj model razlikovati po još nečemu, trenutno nije poznato, ali „šuška se“ da bi mogao u startu doći u konfiguraciji od barem 12 GB RAM-a i 1 TB interne memorije.

Podsjetimo, serija Galaxy S24 neće doživjeti velike vizualne promjene. Obični modeli imat će ravan dizajn po uzoru na novije modele iPhonea, dok Ultra više neće imati zakrivljeni zaslon. Galaxy S24 i S24+ bit će pogonjeni Samsungovim Exynos 2400 SoC-om, dok bi nova Ultra trebala u svakoj regiji imati Qualcommov Snapdragon 8 Gen 3