Sklopivi Motorola Razr 3 doći će s vanjskim zaslonom na kojom će se moći igrati

Motorola Razr 3 doći će s brojnim vizualnim promjenama, a jedna od njih svakako će biti poveći vanjski zaslon na kojem će se čak moći igrati i jednostavne videoigre

Matej Markovinović četvrtak, 21. srpnja 2022. u 06:00
📷 Screenshot: Chen Jin
Screenshot: Chen Jin

O Motorolinom nadolazećem sklopivom telefonu „šuška se“ još od svibnja, kada je rečeno da će jedna od promjena biti i veći vanjski zaslon. Sada je to službeno i potvrđeno, zahvaljujući videozapisu kojeg je objavio Chen Jin, generalni direktor Lenovo Mobile Chine.

„Možete se ovako igrati na vanjskom zaslonu“, napisao je Jin, pokazujući kako se na vanjskom zaslonu Razra 3 mogu igrati jednostavne videoigre.

Također, Jinov video potvrdio je i da će Razr 3 imati dvostruki sustav kamera. Ako je za vjerovati prijašnjim glasinama, riječ je o glavnom 50-megapikselnom senzoru i 13-megapikselnoj ultraširokoj kameri.

Vanjski će zaslon, navodno, biti velik 3 inča, dok će se na unutarnjoj strani smjestiti 6,7-inčni FHD+ zaslon frekvencije osvježavanja od 120 Hz, ispod kojeg se neće nalaziti prepoznatljiva „brada“. Motorola je potvrdila da će Razr 3 biti pogonjen Snapdragonom 8+ Gen 1, no nije otkriveno u kojim će točno konfiguracijama doći.

Kako prenosi GSM Arena, „šuška se“ i da će nadolazeći Motorolin sklopivi telefon biti nešto jeftiniji od svoga prethodnika, pa će ga kupci moći nabaviti već po cijeni od 1.150 eura. Razr 3 trebao bi biti predstavljen već ovog ljeta.