Stiglo je veliko ažuriranje za Samsung Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra

Ažuriranje za modele iz Galaxy S23 serije koje donosi ključna poboljšanja kod fotografiranja, osobito u noćnim uvjetima, konačno je postalo dostupno za preuzimanje

Matej Markovinović ponedjeljak, 26. lipnja 2023. u 06:00
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Veliko lipanjsko ažuriranje za poboljšanje performansa kamera na Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra modelima, postalo je dostupno za preuzimanje u Europi. Ažuriranje dolazi s verzijom firmvera S91xBXXU2AWF1 i ima 2,2 GB.

Kao što smo i najavili prošloga tjedna, ovo ažuriranje donosi ključna poboljšanja kad je riječ o kamerama. Naime, problemi s automatskim fokusiranjem konačno su popravljeni, a poboljšana je i obrada fotografija u noćnom načinu rada. Uz to, dodana je i opcija 2X zumiranja kod fotografiranja portreta, a riješene su i poteškoće HDR-om u određenim uvjetima osvjetljenja.

Nadalje, lipanjsko ažuriranje donosi i fluidnije animacije i prijelaze unutar sučelja One UI, kao i poboljšani haptički odziv.

Ako, kojim slučajem, još niste primili ovo ažuriranje na svoj mobitel, možete ga instalirati ručno tako da otiđete na izbornik Postavke, potom Ažuriranje softvera.