vivo mobiteli dostupni u trgovinama Sancta Domenice

Pametni telefoni marke vivo od sada su dostupni u trgovinama i webshopu poznatog trgovca elektroničkom opremom Santa Domenica

Bug.hr četvrtak, 15. rujna 2022. u 16:58

Nakon službenog dolaska na hrvatsko tržište u lipnju, vivo, peti proizvođač pametnih telefona na svijetu, proširio je mrežu prodajnih partnera i sklopio suradnju s tvrtkom Santa Domenica. Njihovi su pametni telefoni sada su tako dostupni još većem broju kupaca u Hrvatskoj.

Osim Y serije, predstavljene u lipnju, za entuzijaste fotografije i kreatore sadržaja na društvenim mrežama stigao je i novi pametni telefon vivo X80 Pro. Novi model vivo X serije može se pohvaliti sustavom kamere koju su zajednički razvili vivo i ZEISS, uključujući posebno dizajnirane funkcije za kinematografske videozapise i prave prirodne boje.

"X80 Pro pokazuje stalnu težnju tvrtke vivo za inovacijama, donoseći korisnicima vrhunsko iskustvo mobilne komunikacije s novim značajkama kinematografske fotografije. Zajedno s tvrtkom ZEISS, globalnim liderom u optici i optoelektronici, iznova pružamo izvrsna iskustva za korisnike kojima mogu zabilježiti uspomene i stvoriti kvalitetne fotografije i videozapise s više dinamike i perspektive", istaknuo je Dušan Kuzmanović, direktor prodaje u regionalnom predstavništvu tvrtke vivo.

Serija Y dostupna je po preporučenim maloprodajnim cijenama od 1499 kuna za Y21 i 1.599 kuna za Y21s. Slijedi Y33s s cijenom od 2.099 kuna, te Y76 5G po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.699 kuna.

X80 Pro je dostupan u Cosmic Black boji u trgovinama Sancta Domenica i putem njihovog webshopa, a preporučena maloprodajna cijena je 9.499 kuna. 

Svi vivo uređaji imaju dvogodišnje jamstvo proizvođača, a u slučaju da nešto krene po zlu, kupci u Hrvatskoj mogu se osloniti na uslugu tvrtke MR Servis.

''Sancta Domenica je ponosna što nas je VIVO prepoznao kao partnera za svoj premijerni tržišni nastup. Veselimo se predstaviti hrvatskom tržištu novu, a globalno etabliranu i kvalitetnu marku mobitela koja svojim dizajnom, funkcionalnošću, ali prije svega omjerom vrijednosti i kvalitete koju se dobiva za uloženo imaju malo pravih konkurenata u trenutačnoj ponudi", rekao je Goran Janičijević, voditelj prodaje Sancta Domenica.