Dijelili smo čak sedam PC periferija - saznajte tko su dobitnici

Feniks Info bio je sponzor nagradne igre u veljači, a tom prilikom dijelili smo čak 7 komada PC periferije – pročitajte koji čitatelji su bili najsretniji

Vinko Krištić utorak, 3. ožujka 2020. u 16:45

Tijekom veljače svi čitatelji print izdanja Buga (br. 327) imali su priliku zaigrati nagradnu igru uz pomoć jedinstvenog koda u svojem primjerku Buga. Sponzor je bio Feniks Info koji je pripremio sedam komada PC periferije. Dobitnici su izvučeni jučer u redakciji Buga, a u nastavku pogledajte tko je što osvojio.

1. NAGRADA

Gaming stolica Speedlink Xandor - Sa svojim istaknutim crvenim detaljima, gaming stolica XANDOR odašilje sve prave igračke signale, a to je samo šlag na torti kada su u pitanju brojne fenomenalne značajke koje vaša nova stolica za igranje ima u svojem arsenalu. Otporan i robusan materijal znači da ne izgleda samo vrhunski, već i da je ova stolica izgrađena da izdrži. Dva podesiva jastuka nude savršenu količinu potpore za vrat i leđa, a nasloni na bazi sjedala tvore široku površinu za nevjerojatan komfor. Također možete podesiti naslon za leđa i nagnuti ga između 90 i 180°. Čitatelj koji je osvojio ovu gaming stolicu je Domagoj Busija iz Ludbrega.

2. NAGRADA

Mehanička tipkovnica Cooler Master CK 530 – Kvalitetna mehanička tipkovnica s Gateron switch tipkama izrađena od aluminijskih dijelova. Ima RGB pozadinsko osvjetljenje, brzi odaziv od 1 ms te pooling rate od 1000 Hz. Drugu nagradu je osvojila Ivana Kuna iz Zaprešića.

3. NAGRADA

Zvučnik Speedlink Gravity Carbon RGB 2.1 – Aktivni 2.1 sustav zvučnika za PC koji podržava i bluetooth spajanje. Ima RGB osvjetljenje u 6 različitih modova. Izlazna snaga (RMS) iznosi 60 W, a maksimalna snaga 120 W. Idealan je za igre, glazbu i filmove. Ovaj zanimljivi sustav zvučnika osvojio je Gojko Stevanović iz Novog Marofa.

4. NAGRADA

Miš Speedlink Omnivi – Profesionalni gejmerski miš s ultrapreciznim 12.000 dpi laserskim senzorom, 10 programibilnih tipki i RGB osvjetljenjem. Ergonomski je oblikovan i gumiran, a dolazi s fleksibilnim opletenim USB kabelom. Gejmerski miš odlazi u Slavonski Brod, a sretni dobitnik je Miro Vilić.

5. NAGRADA

Mehanička tipkovnica Rampage Mecony R8 – mehanička USB tipkovnica s rainbow osvjetljenjem. Rampage mehaničku tipkovnicu osvojio je David Deanović iz Pregrade.

6. NAGRADA

Miš Rampage SMX-R44 – gaming miš s maksimalnom razlučivošću od 6400 dpi. Sadrži 6 tipki i kotačić te RGB osvjetljenje. Čitatelj koji je osvojio ovaj miš je Igor Bilota i dolazi iz Zagreba.

7. NAGRADA

Zvučnik Rampage RMS-G7 Falsetto – gaming USB zvučnik kompaktnih dimenzija i izlazne snage (RMS) 6 W.. Rampage Falsetto zvučnik osvojio je Zvonimir Frank iz Zagreba.

Čestitamo svim dobitnicima i pozivamo ih da svoje dojmove podijele s nama. Uskoro će ih kontaktirati netko iz Buga kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrade. Svima ostalima želimo više sreće drugi put. U novoj aktualnoj nagradnoj igri, koju možete pronaći u Bugu br. 328, imate priliku osvojiti Acerov gaming monitor.