Dijelimo izvrstan kompaktni projektor Optoma ML330

Optoma ML330 projektor je bežičan, ima Android OS, može se koristiti i kao zasebno računalo, a možete ga osvojiti u ovomjesečnoj Bugovoj nagradnoj igri

Vinko Krištić nedjelja, 14. travnja 2019. u 07:00

U našoj aktualnoj nagradnoj igri imate priliku osvojiti kompaktni, ali moćan projektor Optoma ML330. Kao i uvijek, uvjet za sudjelovanje je da kupite ovomjesečni Bug. Radi se o Bugu 317 u kojem možete pročitati veliku temu o digitalnim plaćanjima i još puno toga. Sponzor nagradne igre je tvrtka AVR – audio video rješenja.

Optoma ML330

Ovaj LED projektor je vrlo svestran. Mase svega 460 grama, ML330 možete prenositi doslovno bilo gdje. Savršen je za poslovne sastanke, ali i za filmski maraton ili game night. Projektor omogućuje jednostavan streaming sadržaja popularnih aplikacija kao što je primjerice Netflix, bez gnjavaže i bez povezivanja Blu-ray playera, media box-a, donglea, pametnog telefona ili tableta.

S ugrađenim WiFi i integriranim Android oprerativnim sustavom, ML330 je uistinu pametan projektor. Budući da ima Android OS, sadrži i mnoštvo aplikacija te ga je moguće koristiti i kao računalo. Primjerice, prilikom poslovnih prezentacija možete iskoristiti instalirane aplikacije za otvaranje office ili PDF datoteka.

Optoma ML330 ima mnoštvo prednosti – osim što je bežičan, ima automatsku keystone korekciju trapezoidne slike, mirroring sadržaja s vanjskih uređaja te bluetooth povezivanje zvučnika, slušalica, miša ili tipkovnice. Detaljnije o samom projektoru možete saznati ovdje.

Što se tiče nagradne igre, traje do kraja ovog mjeseca (30. 4.). Kako biste sudjelovali, potražite jedinstveni kod u vašem primjerku Buga, posjetite web lokaciju www.bug.hr/nagradna/optomaML i ostavite svoje podatke uz jedinstveni kod. Ime sretnog dobitnika ćemo objaviti 3. svibnja na Bug.hr-u.