Saznajte dobitnike u nagradnoj igri White Shark

U nagradnoj igri dijelili smo komplet White Shark gamerski stol i stolac te još pet utješnih nagrada - saznajte tko su dobitnici

Vinko Krištić srijeda, 31. listopada 2018. u 15:24

S krajem listopada završila je još jedna nagradna igra. Svi čitatelji Buga br. 311 imali su priliku osvojiti komplet White Shark gamerski stol i stolac, te još 5 utješnih nagrada. Kompletan nagradni fond osigurao je sponzor Šmit Electronic iz Kutine, a sudjelovati su mogli svi koji su se prijavili koristeći jedinstveni kod iz listopadskog Buga.

Kao što smo već spomenuli, prva nagrada bio je izvrstan komplet koji će svakako obogatiti kuću, stan, radnu ili spavaću sobu sretnog dobitnika. Komplet čini White Shark stol GD-F101 s mousepadom preko cijele površine te gaming stolac White Shark Tracer. Ukupna vrijednost ovog kompleta je 3200 kn. Da ne duljimo previše, kompjutorskim izvlačenjem dobili smo ime dobitnika. On je Tomislav Jozić i dolazi iz Zagreba. Čestitamo!

Ali to nije sve… Osim glavne nagrade, dijelili smo i pet utješnih nagrada. Riječ je o vrlo zanimljivim figuricama pod nazivom „Cable Guy“. Figurica je ujedno držač mobitela ili gamepada, a i ima i kabele za punjenje. U ponudi Šmit Electronice postoji mnoštvo takvih figurica te ne možemo sa sigurnošću reći koju figuricu je dobio koji od dobitnika, no sve redom izgledaju fora. Ovo su dobitnici Cable Guy figurica:

  • Ivica Mihanović, Žrnovnica
  • Branimir Šamec, Zagreb
  • Matija Galeković, Velika Gorica
  • Mate Knezović, Vinkovci
  • Davor Topljak, Bjelovar

Čestitamo dobitnicima i pozivamo ih da se jave u komentaru ove objave. U novom broju Buga također možete pronaći nagradnu igru i osvojiti (opet) vrijedan gamerski asortiman – Roccat, MSI, Rampage… Naš novi sponzor je Feniks Info. Sretno!