TV u Zagreb, mobitel u Varaždin, slušalice u Dubrovnik

H18 Megastore bio je sponzor prošlomjesečne nagradne igre, a saznajte tko su dobitnici nagrada - NOA Vision 43" N43LFSB TV-a, NOA N1 Silver mobitela i Noaline U7P bežičnih slušalica

Vinko Krištić subota, 2. ožujka 2019. u 12:30

Tijekom mjeseca veljače trajala je nagradna igra čiji je sponzor bio H18 Megastore. Sudjelovati su mogli svi kupci tj. vlasnici tiskanog primjerka Buga 315, uz pomoć jedinstvenog kȏda koji se nalazio u svakom primjerku.

Već dugo u nagradnoj igri nismo dijelili TV uređaj. Prva nagrada bio je televizor NOA Vision 43“ – model N43LFSB. Riječ je u Smart TV uređaju dijagonale 43“ (108 cm) s DVB-T2 modulom i Android 6.0 operativnim sustavom. Razlučivost mu je full HD (1920 x 1080 piksela), a od konektora tu su tri HDMI 2.0 te dva USB 2.0. Od ostalih karakteristika ovaj uređaj ima Dolby Audio, Box Speaker, teletext, PVR, EPG, 3D comb filtering i hotelski mod, a dolazi s 5 godina jamstva. Kao što smo rekli u naslovu, ovaj 43“-inčni TV uređaj ide u Zagreb, a dobitnik je Mario Pongrac.

Druga nagrada bila je također iz NOA asortimana, a radi se o mobilnog uređaju NOA N1 Silver. 5,5-inčni zaslon ima HD+ razlučivost (720 x 1440 piksela) te 18:9 omjer ekrana. Tu je četverojezgreni procesor, 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširive memorijskom karticom. Stražnja dvostruka kamera ima razlučivost 13+2 MP, a prednja 5 MP. Uređaj je Dual SIM, sadrži funkciju otključavanja prepoznavanjem lica, a pokreće ga Android 8.1 OS. Pokriven je dvogodišnjim jamstvom. NOA N1 Silver odlazi u Varaždin, točnije u njegovo predgrađe Trnovec Bartolovečki – dobitnik je Zvonimir Fajt.

Treća nagrada dolazi iz NOALINE asortimana, a riječ je o bluetooth slušalicama Noaline U7P. Slušalice su vodootporne (iP65), domet im je do 10 metara, vrijeme punjenja im iznosi oko 2 sata, a pružaju do 8 h razgovora. Ove slušalice odlaze u mjesto Zaton Veliki nedaleko Dubrovnika, a dobitnik je Nikola Đurić.

Čestitamo svim dobitnicima! Pozivamo ih da svoje dojmove podijele s nama. Drugima želimo više sreće već u novoj nagradnoj igri. Tijekom ožujka dijelimo tri CyberPower UPS napajanja, a jedinstveni kod i detalje potražite u novom Bugu br. 316.