U nagradnoj igri poklanjamo Acerov gamerski monitor

Acer Nitro VG252QP je IPS monitor frekvencije osvježenja 144 Hz koji možete osvojiti u nagradnoj igri kupite li Bug za ožujak br. 328

Vinko Krištić subota, 14. ožujka 2020. u 06:30

Mjesec ožujak je već gotovo na svojoj polovici – red je da predstavimo i aktualnu nagradnu igru koju možete pronaći u Bugu br. 328, a koji se nalazi na svim kioscima. Tema broja aktualnog Buga je „Najjeftiniji PC za igranje“. Planirate li kupiti PC za igranje, red je da imate i kvalitetan gamerski monitor. Stoga smo ovoj temi odlučili upariti nagradnu igru u kojoj poklanjamo upravo to – gejmerski IPS monitor s frekvencijom osvježenja 144 Hz.

Acer Nitro VG252QP

Sponzor ovomjesečne nagradne igre je Acer Hrvatska koji je čitateljima Buga odlučio pokloniti svoj aktualni gamerski monitor Acer Nitro VG252QP. Kao što smo rekli, radi se o monitoru s IPS matricom i frekvencijom osvježenja od 144 Hz, što će bilo koje igranje, ali i rad učiniti vrlo ugodnim iskustvom. Monitor ima dijagonalu od 24,5 inča te full HD razlučivost (1920 x 1080). Nativno vrijeme odaziva mu je 5 ms, a u G2G overdrive modu radi na 2 ms. Monitor je kompatibilan s NVIDIA G-SYNC tehnologijom i ima DisplayHDR 400 prikaz slike koji obuhvaća 99% sRGB područja.

Jedan sretnik koji kupi Bug za ožujak, do 30.3. posjeti web lokaciju www.bug.hr/nagradna/nitro te ispuni obrazac sa svojim osobnim podacima i prepiše jedinstveni kod iz svojeg primjerka Buga, svojem će PC-u upariti ovaj izvrstan monitor. Ne propustite sudjelovati i sretno!