Early Bird prijave za Idea Knockout 2018 traju još samo 2 dana – požurite i osvojite put na CES 2019

Najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja održat će se 27. rujna u prostoru HUB385 u Zagrebu, uz izložbu svih natjecatelja i besplatan ulaz

Dragan Petric petak, 13. srpnja 2018. u 12:22

Nakon velikog uspjeha prijašnja četiri Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova na CES-u, Bug je odlučio i petu godinu za redom upriličiti najuzbudljivije i najveće regionalno natjecanje tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2018 tako će se održati 27. rujna 2018. u prostoru HUB385 u Zagrebu, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2019, besplatne vožnje Uberom tijekom boravka u SAD-u, te nešto još vrijednije – izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Da biste se prijavili na Idea Knockout 2018 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh! Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2019 i još jednog velikog putovanja s našim sponzorom Nissanom, o čemu će više riječi biti u narednim tjednima...

Podsjećamo vas, Early Bird prijave primaju se još samo "do utakmice s Francuzima", tj. do nedjelje, a natjecateljskih slotova preostalo nam je još svega nekoliko… Požurite se, ne čekajte, treba vam svega minuta-dvije da ispunite prijavnicu…

Svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2018 dobit će i izlagački prostor u prostoru HUB385 tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (Bug, Mreža, Bug Online, Bug TV), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2019.

Idea Knockout 2018 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su i Algebra koje će prijavljene timove besplatno pripremati za što uspješniji „pitch“ pred žirijem, Zagrebačka banka, Nissan, HUB385, te Uber koji će pobjednicima osigurati besplatne vožnje po Las Vegasu!

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja 27. rujna 2018. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2019 održat će se od 8. do 1 siječnja 2019. u Las Vegasu u SAD-u, a reportažu s prošlogodišnjeg Idea Knockouta, objavljenu u RTL Direktu Zorana Šprajca pogledajte ovdje:

Ne čekajte, ne dvoumite se, budite odlučni, prijavite se na www.ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2019 i postanite globalna poduzetnička zvijezda!