Besplatni ljetni informatički tečajevi Srca

Sveučilišni računski centar dao je svima zainteresiranima na raspolaganje besplatne online tečajeve iz raznih područja informatike

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 2. srpnja 2018. u 19:30

"Novu akademsku godinu dočekajte osnaženi novim znanjima i vještinama iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, koje možete tijekom ljetnih mjeseci steći u Srcu" – poručuju iz Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu. Ovog ljeta u Srcu su priredili široku ponudu besplatnih i svima dostupnih online tečajeva kojima svi zainteresirani mogu steći, proširiti ili obnoviti neka znanja o uporabi računala i uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access) te drugim područjima IKT-a.

Popis dostupnih besplatnih online tečajeva
Popis dostupnih besplatnih online tečajeva

Online tečajevi omogućavaju veću fleksibilnost u vezi mjesta, vremena i tempa učenja, kažu iz Srca, te upućuju one koji žele na ovaj način učiti da se prijave za neki od tečajeva na ovoj stranici. Svi građani Hrvatske koji su postali e-Građani, tj. imaju neku od vjerodajnica za prijavu na taj servis, s istim se podacima mogu prijaviti i na sustav za e-učenje Tečajevi Srca.

Za one kojima više odgovara rad u skupini iz Srca su pripremili i učioničke tečajeve koji se održavaju u suvremeno opremljenim i klimatiziranim učionicama. Tečajevi u učionicama održavat će se tijekom srpnja, kolovoza i rujna, uz ljetnu stanku od 21. srpnja do 19. kolovoza 2018. godine. Popis i detaljan opis svih tečajeva te cijene i raspored njihova održavanja objavljeni su na ovom mjestu.