Otvoren je iTrainer.hr, prvi Apple Authorized Training Provider u Hrvatskoj

Danas je u Zagrebu svečano otvoren obrazovni centar iTrainer.hr, 95. takve vrste u svijetu i 42. u Europi...

Dragan Petric četvrtak, 2. studenog 2017. u 23:05

Tvrtka Mobilne komunikacije d.o.o. danas je u Zagrebu svečano otvorila prvi hrvatski Apple Authorized Training Center (u aktualnom trenutku) nazvan iTrainer.hr. Radi se o 95. takvom obrazavnom centru u svijetu te 42. u Europi. 

Zagreb time ulazi na mapu 28 europskih gradova gdje na jednom mjestu možete naučiti sve o Appleovim proizvodima i tehnologijama, steći znanja i vještine programiranja u Swiftu za izradu appova za iPhone i iPad, ovladati programima za profesionalnu obradu videa i zvuka ili naučiti kako popravljati i održavati Apple uređaje te integrirati Apple rješenja u IT sustav svoje tvrtke. 

Posebna vrijednost je što je iTrainer.hr ovlašten od strane Applea izdavati Appleove certifikate za svaki tečaj. Appleovi certifikati su globalno prepoznatljiv znak stručnosti koji omogućuje privlačenje pažnje potencijalnih klijenata i poslodavaca, uvršavanje u tzv. Apple Certified Professionals Registry te razlikovanje od konkurencije dozvolom korištenja logotipa Applea u promidžbi vlastitih profesionalnih usluga,

- iTrainer.hr je ostvarenje višegodinjih nastojanja da podijelimo našu zaljubljenost u Apple tehnologije putem dostupne i kvalitetne izobrazbe u okviru Apple ekosustava - rekao je danas prilikom svečanog otvaranja Vlatko Škarica, direktor tvrtke Mobilne komunikacije, bivši Appleov izvršni manager za regije Baltik, Adriatic te Rumunjsku i Bugarsku. 

Poseban naglasak tijekom današnjeg otvaranja Škraica je stavio na tečajeve Swift kodiranja čiji korisnici mogu biti nezaposleni, oni nezadovoljni trenutnim poslom i prihodima te roditelji koji svojoj djeci žele osigurati dobro zaposlenje i posao budućnosti naprosto ono željni promjena u karijeri.

iTraner.hr, naime, nudi i tečajeve za najmlađe, prema tri Appleova kurikuluma - za klince od 1. do 4. razreda osnovne škole, zatim za klince viših razreda osnovne škole te za stariju djecu, srednjoškolce. Dakako, tu su i tečajevi prilagođeni studentskom uzrastu i odrasloj dobi. Za svaki od sponenutih tečajeva moguće je doći bez ikakvog predznanja ili s već postojećim vještinama programiranja i ostalih znanja koja se nude u ovom centru. 

Više o svemu potražite na www.itrainer.hr. Osnivač ovog centra Vlatko Škarica gostovao je i u prvoj sezoni Star Techa, gdje je pričao o svojim fascinantnim iskustvima priliko rada u Appleu te o svojem uspješnom startupu Gooma, pa pogledajte taj razgovor niže...

 

📢 Uštedi 1.900kn | 252,17€

TOP!

RAZER Book 13

Core i7 1165G7, 16GB, 512GB SSD, Intel Graphics, 13.4" FHD, Windows 11.

10.799kn 1.433,27 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

3 - smjerni podni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

35Hz – 30kHz, 90dB, 116dB, 200W, 8 ohma, 28 mm aluminijski visokotonac, za srednje do velike prostorije.

10.998 kn 1.459,69 € 14.100 kn Kupi

TWS party zvučnik

SHARP PS-919BK

14 sati reprodukcije, višebojni svjetlosni show s različitim načinima rada, 130W RMS, Bluetooth, IPX5.

899 kn 119,32 € Kupi